Objavljeno v

Obožuješ MINI unikatne zapestnice?

obozujes-mini-unikatne-zapestnice-unikatni-nakit-myunikat

Prepričana sem, da JA in da boš moje današnje novičke ZELO vesela.

Vse skupaj se je začelo tako, da sem zelo velikokrat dobila sporočila o tem zakaj nimam v ponudbi zapestnic. Moj odgovor je bil vedno tak: “Z največjim veseljem jo izdelam po tvojih željah, vendar v stalni ponudbi zaenkrat še ne bodo. Mogoče pa kdaj v prihodnje…”

Priznam, naveličala sem se pisati tak odgovor, zato sem se brcnila v rit, ter šla v akcijo… Idej sem imela in še imam ogromno, vendar sem želela najprej narediti eno bolj SIMPL varianto, ki jo lahko nosi vsaka, ne glede na to kaj in kje dela.

Izdelala sem nekaj verzij in jih najprej testirala na sebi, da sem videla kako se obnašajo v vseh mogočih pogojih – tudi med tuširanjem, ko pride v stik z vodo. Brez težav so prestale test in prišel je čas, da si svojo izbereš tudi TI.

Zakaj so tako drugačne in edinstvene?

  • ker so abstraktno potiskane, zato je vsaka izmed njih UNIKAT in točno take ne bo imela nobena druga,
  • vsaki izmed njih pa lahko izbereš svoj kartonček s ČUDOVITIM sporočilom, ki bi polepšal dan tebi, tvoji sestri, prijateljici,…

Kaj praviš katera bo TVOJA in s katero boš narisala nasmeh tvojim najdražjim?

Celotno ponudbo MINI unikatnih zapestnic najdeš

► ► tukaaaaj ◄◄

To pa še ni vse!

Samo za danes (18. avgusta 2019) in jutri (19. avgusta 2019) sem ti pripravila otvoritveno kodo >> minizapestnica << s katero imaš pri nakupu zapestnice še 10 % popusta. Izkoristi so SUPER priložnost zdaj!