Objavljeno v

Ustvarjalen vikend in Moj nov nakit ;)

Pridejo dnevi, ko te preprosto potegne v ustvarjanje. Zunaj je te dni naletaval sneg in kaj je lahko lepšega kot to, da si noter na toplem in ustvarjaaaš :) Plani za zaključek tega tedna so bili sicer drugačni, ampak jih je sneg malenkost spremenil, pa nič zato. Ker pa želim vseeno uživati, je zaključek kljub temu ostal ustvarjalen (ustvarjanje doma). Začelo se je z nedokončanim izdelkom z delavnice Klavdije Kurent, saj pri meni ni nobena stvar končana, če ni komplet v celoti. Torej poleg verižice mora biti zraven tudi prstan in uhani in ker to ne moreš narediti kar tako, je temu sledila cela kolekcija. Tako je poleg enega kompleta nastal še drugi z isto tehniko :)

Komplet, ki ga je bilo potrebno dokončati (prstan in uhane)

574_Unikaten nakitIn nastal je še ta čudovit komplet ;)

Trajalo je nekaj časa, da sem se končno lotila tudi verižice v imitaciji kamna…saj to že veste, da mora biti pri meni skoraj vse v kompletu :) Ker pa nisem želela, da je ta verižica običajna kot vse ostale, sem se jo tokrat lotila drugače. Res, da je trajalooo doolgo časa (sama tehnika je dolgotrajen postopek) preden je bila končana, ampak sem na koncu nad izdelkom zelooo navdušena :) Kakšna se pa zdi vam?

573_Unikaten nakitKONČNO – verižica v imitaciji kamna

Tale je nastala že pred časom (takoj po novem letu), vendar še ni dobila priložnsti, da vam jo pokažem. Narejena je s tehniko 3d efekta v bakreni barvi, tako pride 3d efekt še bolj do izraza.

572_Unikaten nakitBakrena kombinacija malo drugače (3d efekt)

2 komentarja na “Ustvarjalen vikend in Moj nov nakit ;)

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.