DIY – Diamond unikatni prstan

14,00 

Samo ZATE sem pripravila nekaj novega, nekaj drugačnega, nekaj unikatnega.

Dajem ti možnost in priložnost, da postaneš (so)OBLIKOVALKA unikatnega nakita tudi TI. Za začetek sem ti pripravila nekaj DIY možnosti, kjer lahko uporabiš svojo domišljijo in si sestaviš najbolj odštekane barvne kombinacije, ki ti jih bom nato oblikovala v celoto, da bo ta dodala piko na i tvojemu stylingu.

>> Kako do Diamond prstana v barvi po tvojih željah? <<

Oblikuješ si ga tako, da
– si iz priložene slike Sestavi si svojo barvno (my)unikatno kombinacijo, izbereš svojo barvo prstana. Če številke za določeno barvo ni med izbiro, potem je ta prstan že narejen in ga imam na zalogi. Najdeš ga >> tukaj <<.

>> Pomembno! << Prstan trenutno ni na zalogi in bo šla v izdelavo po prejemu plačila. Ta bo izdelana najkasneje v roku 5 delovnih dni od prejema plačila, razen v primeru, če je dogovor drugačen. Vračilo DIY izdelkov ni mogoč, saj so izdelani po naročilu.

Prstan je ročno izdelan iz FIMO mase in se odlično dopolnjuje tudi z ostalo Diamond kolekcijo. Če med njimi ni tvoje barve (iščeš jo po številki, ki je napisana pred barvo, npr. 01- bela), si lahko uhane in verižico v enaki barvi, oblikuješ >> tukaj <<.

Počisti
Šifra: DIY-prstan-1 Kategorija:

Dodatne informacije

Barve in detajli

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik., Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.

Velikost

prstana – premer cca. 2.5 cm (manjši model)

Osnova

kovinski nastavek za prstan – srebrne barve, poljubno nastavljiva velikost

Material

Polymer clay (Fimo masa)

Vzdrževanje

Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo, po potrebi umijemo s hladno vodo., Pazimo, da izdelek ne pride v stik s parfumom, saj se lahko poškoduje.