DIY – Diamond unikatna verižica

18,00 

Samo ZATE sem pripravila nekaj novega, nekaj drugačnega, nekaj unikatnega.

Dajem ti možnost in priložnost, da postaneš (so)OBLIKOVALKA unikatnega nakita tudi TI. Za začetek sem ti pripravila nekaj DIY možnosti, kjer lahko uporabiš svojo domišljijo in si sestaviš najbolj odštekane barvne kombinacije, ki ti jih bom nato oblikovala v celoto, da bo ta dodala piko na i tvojemu stylingu.

>> Kako do unikatne verižice po tvojih željah? <<

Oblikuješ si jo tako, da
– najprej izbereš kakšno dolžino verižice bi imela. Najbolje je, da izmeriš kakšno izmed svojih najljubših in nato izbereš pravo dolžino. Za lažjo izbiro imaš priloženo tudi sliko e-POMOČ.
– Nato si iz priložene slike Sestavi si svojo barvno (my)unikatno kombinacijo izbereš svoje tri barve. Kje stoji oz. bo stala kakšna barva, je navedeno s številkami na bunkah, na eni izmed slik.

Verižica je ročno izdelana iz FIMO mase in se odlično dopolnjuje tudi z ostalo Diamond kolekcijo. Če med njimi ni tvoje barve (iščeš jo po številki, ki je napisana pred barvo, npr. 01- bela), si lahko uhane in prstan v enaki barvi, oblikuješ >> tukaj <<.

>> Pomembno! << Verižica trenutno ni na zalogi in bo šla v izdelavo po prejemu plačila. Ta bo izdelana najkasneje v roku 5 delovnih dni od prejema plačila, razen v primeru, če je dogovor drugačen. Vračilo DIY izdelkov ni mogoč, saj so izdelani po naročilu.

Počisti
Šifra: DIY-3 Kategorija:

Dodatne informacije

Barva nakita

sestavi si barvno kombinacijo po tvoji izbiri

Barve in detajli

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik., Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.

Velikost

bunk – premer cca. 1,5 cm

Osnova

– ketnca. Barvo kertnce izberem sama glede na izbrano bravo obeska/bunk. Njeno dolžino pa si s pomočjo e-Pomoči (slika) pri oddaji naročila izberete sami.

Material

Polymer clay (Fimo masa)

Vzdrževanje

Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo, po potrebi umijemo s hladno vodo., Pazimo, da izdelek ne pride v stik s parfumom, saj se lahko poškoduje.

Ideja za darilo

Nakit je pakiran v unikatni in natur embalaži, ki je primerna za različna obdarovanja in (poslovne) priložnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DIY – Diamond unikatna verižica”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.