Higienska pralna maska

8,00 

Higienska pralna maska, ki je primerna za večkratno uporabo.

Izdelane so iz dveh slojev, 100% bombaža (zunanjost) in 100% antibakterijskega bombaža (notranjost), katerega test so naredili na Institutu Jožef Stefan (več…), ter medicinske elastike (ki jo po želji lahko tudi skrajšate – vozliček se “skriva” v tunelčku skozi katerega je napeljana). Kombinacija uporabljenega materiala pri higienskih pralnih maskah nam pomaga pri zmanjševanju možnosti prenosa okužb, niso pa klasificirane kot medicinski pripomoček. Služijo nam le kot dodatna osebna zaščita pred okužbo z virusom, pri kateri lahko zaščitimo okolico, če smo mi morebitni prenašalec virusa in tega še ne vemo.

Zaradi kombinacije uporabljenega matariala, nam higienske pralne maske omogočajo normalno dihanje (ker sem asmatik, je zame ta lastnost izjemno pomembna).

OBVEZNO je pranje pred prvo uporabo. Po vsaki uporabi svetujem pranje na vsaj 60°C (lahko tudi na 90°C), ter likanje na visoki temperaturi, pri čemer se uničij

DODATNA ugodnost:

s kodo OSTANIZDRAV (ki jo vneseš ob zaključku naročila) je ob nakupu treh mask, četrta brezplačna (3+1 gratis)

 

*Dodatna navodila za varno uporabo higienskih mask.

Na zalogi

Šifra: M-36 Kategorija:

Dodatne informacije

Material

zunanji del – 100 % bombaž
notranjost – 100 % antibakterjiski bombaž
vrvica – medicinska elastika

Vzdrževanje

OBVEZNO pranje pred prvo uporabo.
Masko po nošenju operite na vsaj 60˚ (lahko jo tudi prekuhate na 90˚)
in posušite v sušilnem stroju ali jo prelikajte na visoki temperaturi, pri čemer se uničijo morebitni virusi in bakterije.

Barva

bela – črne pikice
Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik.

Velikost

normalna odrasla maska

Vse higienske pralne maske so izdelane iz enakega kroja, vendar lahko pri šivanju pride do manjšega odstopanja v detajlih.