Komplet | dveh MINI glitter uhančkov & leseno stojalo ČUDOVITA SI

30,00 

Velikokrat smo brez idej kaj podariti. A majhna in srčna pozornost je vedno tista prava, s katero lahko razveseliš svojo najboljšo prijateljico, sestro, mamo sodelavko,…sporoči ji, kako čudovita je. Podari ji kjut unikaten kompletek, ki je sestavljen iz dveh parov MINI ali MINI, MINI glitter uhančkov (barve in oblike na sliki so zgolj primer) in lesenega stojala za 6 parov MINI uhančkov, ki je nastal v sodelovanju s Karin iz Made by Kaky.

Velikost lahko izbiraš med MINI & MINI, MINI simpl v glitter srebrni, zlati, rose gold, rdeči, viola, turkizni, modri ali črni barvi.

Uhančki z osnovo iz plemenitega jekla (primerna tudi za tiste z alergijo) so pripeti na leseno stojalo Čudovita si, ter zapakirani v ročno potiskane natur škatlice, ki so primerne tudi za shranjevanje nakita.

Opis

 • BARVA in MATERIAL mini uhančkov
  – barva MINI glitter uhančkov – srebrna, zlata, rose gold, rdeča, viola, turkizna, modra, črna
  – ročno so izdelani iz FIMO mase, na kateri so bleščice, ki so zaščitene z lakom
  – kovinski deli (osnova za uhane) so iz plemenitega jekla
 • VELIKOST uhančkov
  – MINI, MINI simpl – cca 0,8 cm
  – MINI simpl – cca 1,1 cm
 • VELIKOST lesenega stojala (nastal v sodelovanju z Made by Kaky)
  cca 8 cm  × 8,5 cm
 • VZDRŽEVANJE unikatne verižice
  Izdelke lahko nežno obrišemo z vlažno krpo, vendar brez uporabe čistila, ter grobih gobic.

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik in različnih barvah na zaslonih ekrana. Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.