Pastelno roza unikatna verižica

20,00 

Daljša unikatna verižica v pastelno roza barvi je modni trend letošnje pomladi. Roza barva je barva nežnosti, ljubezni in tudi topline. Predstavlja romantičnost, sočutje, razumevanje ter intimo. Je pozitivna barva, ki navdihuje s toplino in pomirja čustva. Pastelno roza barvo lahko kombiniramo z vijolično, bež, sivo in temno modro, zelo eleganta pa je tudi v kombinaciji s sijočimi metalik odtenki. Zaradi svoje vsestranskosti je tako unikatni nakit pastelno roza barve skorajda nepogrešljivi kos letošnje sezone.

Pastelno roza – daljša – unikatna verižica je ročno izdelana iz polimerne gline (>> FIMO mase) in je namenjena TEBI, ki nosiš edinstven nakit, kot ga nima nobena druga. Tebi, ki si POSEBNA in UNIKATNA! Tebi, ki z unikatnim nakitom Myunikat in z izbrano kombinacijo oblačil, vedno znova pritegneš pozornost, na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali na posebnih dogodkih.

Skupaj z naročenimi kosi unikatnega nakita pa dobiš VELIKO več kot samo unikaten izdelek. Zraven boš prejela tudi majhen košček mojega srca, delček moje duše in mojega življenja.

Samo še 1 na zalogi

Dodatne informacije

Barva

pastelno roza

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik. Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.

Velikost

obeska – cca. 6 cm × 4 cm

Material

Polymer clay (Fimo masa)

Osnova

srebrna ketnca, zapenjanje na karabin
e-Pomoč (slika): Opera – dolžina celotne verižice 72 cm

Vzdrževanje

Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo ali ga umijemo ga pod hladno vodo!
Pazimo, da izdelek ne pride v stik s parfumom, saj se lahko poškoduje.

Dolžina verižice

POMEMBNO! Če ti DOLŽINA verižice ne odgovarja in želiš, da je krajša/daljša, mi želeno dolžino napiši pod opombe pri naročilu.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Pastelno roza unikaten prstan ~ večji

  15,00 
  Dodaj v košarico
 • Pastelno roza MINI unikatni uhani

  10,00 
  Dodaj v košarico
 • Rocno-izdelani-viseci-unikatni-uhani-Myunikat-fimo-pastelno-roza

  VISEČI unikatni uhani | pastelno roza

  15,00 
  Dodaj v košarico