Unikatni prstan | rumena ~ večji

15,00 

Unikatni prstan v rumeni barvi je modni trend letošnje pomladi. Rumena barva je barva sonca, svetlobe in zlata. Je zelo optimistična barva, je najsvetlejša in najbolj vedra med vsemi barvami. Odlično se poda v kombinaciji z z belo barvo, saj skupaj ti dve barvi delujeta zelo sveže. Zaradi svoje vsestranskosti je tako unikatni nakit sončne rumene skorajda nepogrešljivi kos letošnje sezone.

Pastelno rumen unikaten prstan je ročno izdelan iz polimerne gline (>> FIMO mase) in je namenjen TEBI, ki nosiš edinstven nakit, kot ga nima nobena druga. Tebi, ki si POSEBNA in UNIKATNA! Tebi, ki z unikatnim nakitom Myunikat in z izbrano kombinacijo oblačil, vedno znova pritegneš pozornost, na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali na posebnih dogodkih.

Skupaj z naročenimi kosi unikatnega nakita pa dobiš VELIKO več kot samo unikaten izdelek. Zraven boš prejela tudi majhen košček mojega srca, delček moje duše in mojega življenja.

 

Na zalogi

Dodatne informacije

Barva

pastelno rumena

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik. Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.

Velikost

prstana – cca. 5 × 3.5 cm

Material

Polymer clay (Fimo masa)

Osnova

kovinski nastavek za prstan – srebrne barve, poljubno nastavljiva velikost

Vzdrževanje

Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo ali ga umijemo pod mrzlo vodo.
Skupaj s prstanom si lahko umivamo roke.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Rocno-izdelani-viseci-unikatni-uhani-Myunikat-fimo-pastelno-rumena

  Unikatni uhani | pastelno rumena

  15,00 
  Dodaj v košarico
 • Pastelno rumena unikatna verižica

  20,00 
  Dodaj v košarico
 • Pastelno rumeni MINI unikatni uhani

  10,00 
  Dodaj v košarico