Unikaten TUBA šal | simpl

30,00 

Ročno izdelan unikatni in barvit TUBA šal je super za prehodna obdobja, ko so jutra še hladna. Zaščiti te tudi pred vetrom, lahko pa ga nosiš tudi samo kot modni dodatek k svojemu sylingu. Izdelan je iz kakovostnega materiala v SIMPL verziji*.

Šal ima obliko tube in si ga nadeneš preko glave. Ker je daljši, s prijetnega in udobnega materiala, se ta lepo naguba ob vratu. Kljub temu pa ti nudi kar nekaj možnosti različnega nošenja, saj lahko njegove robove poljubno zavihaš/odvihaš. Po želji ga lahko nosiš tudi obojestransko.

Ideja za unikatno darilo
Šal je odlična ideja za unikatno darilo, saj je pakiran v natur in ročno potiskane škatlice. Po želji lahko dodam tudi posvetilo.

 

Samo še 1 na zalogi

Šifra: sal-64 Kategorija:

Dodatne informacije

*SIMPL

verzija – vsak šal je unikat, vendar je v simpl verziji izdelanih več podobnih, pri katerih se malenkost razlikujejo detajli, saj so odvisni od tega kako je izrezano blago.

Oblika

podaljšana tuba, ki si jo nadenemo preko glave. Tuba je zadaj krajša (dolžina cca 33cm) in spredaj daljša (dolžina cca 48 cm), da nam lepše stoji ob vratu. Obseg najožjega, a raztegljivega dela je cca 48 cm, nato se šal razširi.
Možna izdelava tudi širšega obsega – zapišite pod opombe pri naročilu.

Barva

NOTRANJOST (bombaž) – zelena, ZUNANJOST (bombaž) – bela osnova, pisani srčki

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik.

Material

notranja, enobarvna stran – bombaž (95% bombaž, 5% elastan)
zunanja, pisana stran – bombaž (95% bombaž, 5% elastan)

Vzdrževanje

Pranje na 30 stopinj s podobnimi barvami. Odsvetujem sušenje v sušilnem stroju.