Unikatne verižice

Ročno izdelane, unikatne verižice iz polimerne gline (Fimo mase) so namenjen TEBI, ki želiš imeti edinstven nakit, kot ga nima nobena druga.

Tebi, ki si DRUGAČNA, POSEBNA in UNIKATNA!
Tebi, ki si velika ljubiteljica SVOBODE, ki je odgovorna za svojo SREČO. Ljubiš SEBE in drugim daješ LJUBEZEN, ter si 100% prepričana v svoj USPEH!

Z unikatnim nakitom, ter s pravilno izbrano kombinacijo oblačil, si želiš vedno znova pritegniti pozornost in USPEVA ti!

Ker so unikatne verižice različnih oblik in velikosti, jih lahko nosiš na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali na posebnih dogodkih.

• Vsi izdelki Myunikat so izdelani ročno in so unikatni •

Unikante verižice Myunikat iz leta 2015

Leto 2015 sem začela drugače. Zastavila sem si jasne cilje in si že na začetku rekla, da bo to leto sanjsko. 8. februarja sem se odločila, da z istim imenom in drugačno podobo štartam od začetka in si zgradim trdne temlje za svojo poslovno pot. Po mesecih trdega dela vem, da sem se odločila PRAV! To je leto, ko sem imela priložnost spoznati in se učiti od treh svetovnih zvezd Fimo mase. Dale so mi ogromno!

« 1 of 12 »

Unikante verižice Myunikat iz leta 2014

V tem letu sem zelo veliko časa posvetila različnim izobraževanjem, saj sem želela spoznati in se naučiti čim več različnih tehnik, ter možnosti oblikovanja nakita.

« 1 of 5 »

Unikante verižice Myunikat iz leta 2013

Bilo je leto 2013, ko sem obrnila nov list v knjigi Moja ustvarjalna pot. Prišel je čas zame, ko sem se z največjim veseljem udeležila različnih delavnic, na katerih sem pridobila ORGOMNO novega znanja. Vedno bolj sem spoznavala, da je to masa, s katere lahko ustvariš, kar želiš in da je edina meja zgolj in samo nebo. >> Kakšni so bili moji Fimo začetki si lahko ogledaš v Galeriji spodaj.

« 1 of 3 »