Galerija unikatnih izdelkov

… neskončno HVALEŽNA za prelomno leto 2013…

Skozi celoten študij Arhitekture je v meni tlela tiha želja o samostojnem ustvarjanju iz Fimo mase, a me je ta kljub mnogim poskusom vedno znova razočarala in bila nato spet za nekaj mesecev odrinjena v kot omare. Ker pa želja v meni kar ni in ni nehala tleti, sem se v zadnjem letniku faksa odločila, da obiščem svojo prvo delavnico in tam pridobim vsaj nekaj osnovnega znanja.

Ampak ker ena pač ni nobena, sem se odločila iti še na drugo, pa tretjo, pa četrto,… in vse do danes (avgust 2022) sem se udeležila že 40. delavnic izdelovanja izdelkov iz Fimo mase (več >> tukaj <<) Med njimi je tudi nekaj takih, ko sem svoje znanje nabirala pri svetovno znanih zvezdah iz sveta Polymer Clay-a (Eva Haskova, Bettina Welker, Nikolina Otržan, Natalia Garcia, Daniel Torres, Iris Mishly, Maggie Maggio, Sylvie Peraud, Anna Rudaya).

Na to sem ZELO, ZELO ponosna, saj so mi prav vsi dali OGROMNO znanja, ki ga sedaj na svoj in unikaten način prenašam v svoje izdelke, kajti želim, da so drugačni, unikatni in predvsem zelo kvalitetni.

Z vsem pridobljenim znanjem, pa se je zgodila tudi moja največja ustvarjalna prelomnica  – več nadaljevanju…