Unikatni nakit in modni dodatki po naročilu

Na tej strani si z razlogom, saj med brskanjem po aktualni ponudbi nisi našla svojega unikatnega kosa, v katerega bi se na prvi pogled zaljubila oz. so tvoje želje res posebne in mora biti izdelek narejen ekstra samo zate, za k tvoji obleki, za k tvojemu stilu.

Z veseljem (če bo le možno) bom vse tvoje skrite in tudi najbolj nore želje uresničila in jih preoblikovala v unikatne izdelke, vendar lepo prosim pošlji povpraševanje vsaj 14 dni prej preden želiš, da je izdelek pri tebi.

Izdelki po naročilu so prav tako izdelni iz Fimo mase in so običajno zaradi posebnih želja, ter posledično tudi veliko več dela, nekoliko dražji od izdelkov, ki so trenutno že na zalogi v spletni trgovini. Dogovor o ceni je individualen in je različen od primera do primera.


  Zanimaš se za unikatni nakit/modne dodatke izdelane po naročilu

  Ime in priimek *

  e-mail *

  Kakšne so tvoje želje glede unikatnih izdelkov po naročilu?

  STRINJAŠ se, da se tvoji osebni podatki (ime in priimek, ter e-naslov) shranijo na mojem strežniku. Uporabim jih izključno samo za odgovor/e na poslano sporočilo.


  Po korakih do izdelka po naročilu:

  • Povpraševanje oddaš preko obrazca zgoraj ali na mail nakit@myunikat.si, nato bom na tvoj e-mail odgovorila v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 24 ur.
  • Za več vprašanj sem ti dosegljiva tudi na na telefon 051 258 409
  • Pri unikatnih izdelkih narejenih po naročilu najprej napišeš svoje želje, nato se dogovoriva glede vseh detajlov (barve, oblike, velikosti,..)
  • Ko je dogovor sklenjen in potrjen, pošljem na mail predračun z vključenimi stroški pošiljanja (če se odločiš za pošiljanje po pošti), ki ga je potrebno v roku treh (3) delovnih dni plačati.
  • Ko je nakazilo vidno na mojem računu, začnem z izdelavo nakita. Ta je izdelan najkasneje v sedmih (7) dneh od prejema plačila, razen če je dogovor drugačen.
  • Dokončane izdelke poslikam in po e-mailu pošljem slike, pri katerih lahko pride do manjšega odstopanja pri barvah, zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik.
  • Nato bo paketek z unikatnimi izdelki oddan s priporočeno pošiljko na Pošto Slovenije ali ga prevzameš osebno v Ljubljani (BTC – Nove Jarše, pri Mercatorju na Beblerjevem trgu 2)

  POMEMBNO – velja za izdelke po naročilu

  • Pri unikatnih izdelkih, ki so izdelani po naročilu in so prilagojeni osebnim željam, odstop od pogodbe ni mogoč (VRAČILO ali MENJAVA nista možna).
  • Plačilo je vedno v naprej, šele po prejemu plačila se izdela unikatni izdelek.
  • Na unikatne izdelke po naročilu NE veljajo popusti ali dodatna znižanja.

  Nekaj primerov izdelkov po naročilu: