Ročno izdelan unikatni nakit po naročilu

Nakit-po-narocilu

Draga moja,

tukaj si z razlogom, ker med brskanjem po aktualni ponudbi nisi našla svojega unikatnega kosa, v katerega bi se na prvi pogled zaljubila oz. so tvoje želje res posebne in mora biti nakit narejen ekstra samo zate, za k tvoji obleki, za k tvojemu stilu in za k tvoji osebnosti.

In tukaj sem zate jaz, da ti vse te tvoje skrite in tudi najbolj nore želje uresničim, tako da jih z največjim veseljem preoblikujem v unikatne izdelke. Ti so običajno zaradi posebnih želja in posledično tudi veliko več dela, nekoliko dražji od izdelkov, ki so trenutno že na zalogi v spletni trgovini. Dogovor o ceni je individualen in je različen od primera do primera.

Sedaj pa korak za korakom sledi navodilom v nadaljevanju, da si tudi ti uresničiš svoje želje in prideš do čisto svojega unikata.


  JA, tukaj si z razlogom, ker si želiš svoj, prav ekstra zate izdelan unikaten nakit!

  Jaz sem Tjaša Vodeb, ti pa? *

  Tvoj e-nabiralnik se glasi *

  Tvoje ekstra posebne želje glede barve, oblike, dolžine, velikosti unikatnega nakita so:

  STRINJAŠ se, da se tvoji osebni podatki (ime in priimek, ter e-naslov) shranijo na mojem strežniku. Uporabim jih izključno samo za odgovor/e na poslano sporočilo.


  Še moje sporočilo tebi, z vsemi podrobnostmi nadaljnjih korakov, ki sledijo:

  • Oddaš naročilo/povpraševanje preko obrazca zgoraj, nato bom na tvoj e-mail odgovorila v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 24 ur.
  • Za več vprašanj sem ti dosegljiva tudi na na telefon 051 258 409 (vsak delavnik med 09:00 in 18:00 uro).
  • Pri unikatnih izdelkih narejenih po naročilu, se dogovoriva kakšne so tvoje osebne želje glede barve, oblike, dolžine, velikosti,..
  • Ko je dogovor sklenjen in potrjen, ti bom poslala predračun z vključenimi stroški pošiljanja (če se odločiš za pošiljanje po pošti), ki ga moraš v roku treh (3) delovnih dneh plačati.
  • Ko je nakazilo vidno na mojem računu, bom začela z izdelavo nakita. Ta bo izdelan najkasneje v sedmih (7) dneh od prejema plačila, razen če se ne dogovoriva drugače.
  • Dokončane izdelke bom poslikala in ti po e-mailu poslala slike, pri katerih lahko pride do manjšega odstopanja pri barvah, zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik.
  • Nato bo paketek z unikatnimi izdelki oddan s priporočeno pošiljko na Pošto Slovenije ali ga prevzameš osebno v Ljubljani (BTC – Nove Jarše, pri Mercatorju na Beblerjevem trgu 2)

  POMEMBNO!

  Pri unikatnih izdelkih, ki so izdelani po naročilu in so prilagojeni tvojim osebnim željam, odstop od pogodbe ni mogoč. Prav tako na unikatne izdelke po naročilu NE veljajo popusti in znižanja.