Kako plačam in kdaj prejmem unikatni nakit?

Plačilni pogoji

Plačilo z gotovino
Kupljene izdelke plačate z gotovino pri osebnem prevzemu v Ljubljani (dopoldan v Kosezah – Koseška 8 pri Gostilni Avšič ali po 17. uri v BTCju – Nove Jarše, pri Mercatorju na Beblerjevem trgu 2). Ko je paket prevzet, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

Plačilo na TRR
Ko boste kliknili na gumb »Zaključi nakup«, boste na vaš elektronski naslov prejeli podatke za nakazilo. Nakazilo izvedete najkasneje v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila. Po prejemu nakazila bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

Plačilo s PAYPAL-om
Naročene unikatne izdelke plačate s Paypalom na račun tjasa.vodeb@myunikat.si. Po plačilu vam bodo podatki o naročilu in plačilu poslani na vaš elektronski naslov. Nato bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

Plačilo z odkupnino
Naročene unikatne izdelke plačate z gotovino poštnemu delavcu, ki vam bo dostavil paket. Pomembno! Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna provizijo (1,07 eur) za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek NI vračunan v stroške dostave in pakiranja.

Dostava, rok dostave in stroški pošiljanja

V košarici se vam bo (pred dokončno potrditvijo naročila) izračunala poštnina glede na vrsto naročila, odločate se lahko za:

OSEBNI prevzem
Naročilo lahko prevzamete osebno v Ljubljani (dopoldan v Kosezah – Koseška 8 pri Gostilni Avšič ali po 17. uri v BTCju – Nove Jarše, pri Mercatorju na Beblerjevem trgu 2), v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila. Več informacij o osebnem prevzemu vam pošljem naknadno, v roku enega (1) dne od oddaje naročila, v novem e-sporočilu.

POŠILJANJE po pošti  
Po prejemu nakazila, bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila. Stroški pakiranja in poštnine za naročilo izdelkov znašajo 2 evra.

POŠILJANJE po pošti – BREZPLAČNO
Pri naročilu izdelkov nad 40 evrov in nakazilu na TRR je poštnina BREZPLAČNA.