Kako plačam in kdaj prejmem unikatni nakit?

Plačilni pogoji

Plačilo z gotovino
Naročene unikatne izdelke lahko pri osebnem prevzemu v Ljubljani plačate z gotovino.

Plačilo na TRR
Naročene unikatne izdelke lahko plačate z nakazilom na TRR. Ko zaključite nakup, vam bodo na elektronski naslov poslani podatki za nakazilo. Nakazilo izvedete najkasneje v roku petih (5) delovnih dneh od oddaje naročila, nato bo vaše naročilo preklicano.

Plačilo s PAYPAL-om
Naročene unikatne izdelke plačate s Paypalom na račun tjasa.vodeb@myunikat.si. Po plačilu vam bodo podatki o naročilu in plačilu poslani na elektronski naslov.

Plačilo s kreditno kartico
Naročene unikatne izdelke plačate kreditno kartico. Po plačilu vam bodo podatki o naročilu in plačilu poslani na elektronski naslov.

Plačilo z odkupnino
Naročene unikatne izdelke plačate z gotovino poštnemu delavcu, ki vam bo dostavil paket.
Pomembno! V stroške dostave in pakiranja NI všteta provizija za vplačilo obrazca UPN (1,15 eur), ki si jo pri plačilu z odkupnino obračuna Pošta Slovenije.

Plačilo z gotovino ali plačilno (kreditno) kartico – plačilni pogoji, ki veljajo na SEJMIH
Na sejmih lahko naročene unikatne izdelke plačate z gotovino ali plačilno (kreditno) kartico.

Plačilo je možno s karticami: VISA, MASTERCARD, MAESTRO ali V PAY.
Po uspešno izvedeni transakciji, vam bo poslano potrdilo o transakciji na e-mail ali z SMS sporočilom. Za potrdilo morate vpisati svoj e-naslov ali mobilno številko.

Dostava, rok dostave in stroški pošiljanja

V košarici se vam bo (pred dokončno potrditvijo naročila) izračunala poštnina glede na vrsto naročila, odločate se lahko za:

OSEBNI prevzem
Naročilo lahko prevzamete osebno v Ljubljani, v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila. Osebni prevzem je možen v Novih Jaršah (pri Merkatorju na Beblerjevem trgu 2). Več informacij o osebnem prevzemu vam pošljem naknadno, v roku enega (1) dne od oddaje naročila. Ko so unikatni izdelki prevzeti, boste na e-mail prejeli še sporočilo zaključku naročila.

V nujnem primeru (za osebni prevzem še isti dan) me lahko kontaktirate na 051 258 409.

POŠILJANJE po pošti – plačilo na TRR, s PayPal-om ali kreditno kartico
Po prejemu plačila, bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

~ Stroški pošiljanja – TRR, PayPal ali kreditna kartica
Pakiranje in poštnina za naročene izdelke do 40 eur, ki so dostavljeni znotraj Slovenije, znaša 2,9 eur.

POŠILJANJE po pošti – plačilo na TRR, s PayPal-om ali kreditno kartico – BREZPLAČNO
Pri naročilu izdelkov v vrednosti nad 40 eur poštnino krije prodajalec.

POŠILJANJE po pošti – odkupnina
Po oddaji naročila bo to poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

~ Stroški pošiljanja – ODKUPNINA
Pakiranje in poštnina za naročene izdelke znašajo 4,9 eur ne glede na višino zneska nakupa. Pomembno! V stroške dostave in pakiranja NI všteta provizija za vplačilo obrazca UPN (1,15 eur), ki si jo pri plačilu z odkupnino obračuna Pošta Slovenije.

POŠILJANJE po pošti – TUJINA – plačilo s PayPal-om ali kreditno kartico
Po prejemu plačila, bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

~ Stroški pošiljanja – PayPal ali kreditna kartica
Pakiranje in poštnina za naročene izdelke, ki so dostavljeni v državah Evrope znaša  9,9 eur ne glede na višino zneska nakupa.