Kako plačam in kdaj prejmem unikatni nakit?

brezplacna-postnina-myunikat-TjasaVodeb

Bi unikatne izdelke imela tudi ti, pa te v teh dneh skrbi DOSTAVA?

Brez skrbi, paketki so/bodo poslani s sledilno številko, sedaj pa se lahko sama odločiš (glede na svojo situacijo):

  • ali ga lahko poštar VARNO pusti v bližini tvojega nabiralnika (vanj običajno žal ne gre),
  • ali ga lahko prevzameš s podpisom (doma ali na pošti – meni osebno bolj varna varianta) – v primeru, da te tisti dan ni doma, ga lahko preusmeriš tudi v paketomat, na Petrol, na kakšno drugo prevzemno točko ali pa spremeniš datum dostave. Lahko pa pokličeš tudi na številko, ki je na njihovem obvestilu in ti ga dostavijo še enkrat.

Če si iz Ljubljane, se lahko oglasiš tudi osebno, saj osebni prevzemi potekajo kot običajno >> pred Merkatorjem v Novih Jaršah, na Beblerjevem trgu 2.

Plačilni pogoji

Plačilo z gotovino
Naročene unikatne izdelke lahko pri osebnem prevzemu v Ljubljani plačate z gotovino.

Plačilo na TRR
Naročene unikatne izdelke lahko plačate z nakazilom na TRR. Ko zaključite nakup, vam bodo na elektronski naslov poslani podatki za nakazilo. Nakazilo izvedete najkasneje v roku petih (5) delovnih dneh od oddaje naročila, nato bo vaše naročilo preklicano.

Plačilo s PAYPAL-om
Naročene unikatne izdelke plačate s Paypalom na račun tjasa.vodeb@myunikat.si. Po plačilu vam bodo podatki o naročilu in plačilu poslani na elektronski naslov.

Plačilo s kreditno kartico
Naročene unikatne izdelke plačate kreditno kartico. Po plačilu vam bodo podatki o naročilu in plačilu poslani na elektronski naslov.

Plačilo z odkupnino
Naročene unikatne izdelke plačate z gotovino poštnemu delavcu, ki vam bo dostavil paket.
Pomembno! V stroške dostave in pakiranja NI všteta provizija za vplačilo obrazca UPN (1,15 eur), ki si jo pri plačilu z odkupnino obračuna Pošta Slovenije.

Plačilo z gotovino ali plačilno (kreditno) kartico – plačilni pogoji, ki veljajo na SEJMIH
Na sejmih lahko naročene unikatne izdelke plačate z gotovino ali plačilno (kreditno) kartico.

Plačilo je možno s karticami: VISA, MASTERCARD, MAESTRO ali V PAY.
Po uspešno izvedeni transakciji, vam bo poslano potrdilo o transakciji na e-mail ali z SMS sporočilom. Za potrdilo morate vpisati svoj e-naslov ali mobilno številko.

Dostava, rok dostave in stroški pošiljanja

V košarici se vam bo (pred dokončno potrditvijo naročila) izračunala poštnina glede na vrsto naročila, odločate se lahko za:

OSEBNI prevzem
Naročilo lahko prevzamete osebno v Ljubljani, v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila. Osebni prevzem je možen v Novih Jaršah (pri Merkatorju na Beblerjevem trgu 2). Več informacij o osebnem prevzemu vam pošljem naknadno, v roku enega (1) dne od oddaje naročila. Ko so unikatni izdelki prevzeti, boste na e-mail prejeli še sporočilo zaključku naročila.

V nujnem primeru (za osebni prevzem še isti dan) me lahko kontaktirate na 051 258 409.

POŠILJANJE po pošti – plačilo na TRR, s PayPal-om ali kreditno kartico
Po prejemu plačila, bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

~ Stroški pošiljanja – TRR, PayPal ali kreditna kartica
Pakiranje in poštnina za naročene izdelke do 49 eur, ki so dostavljeni znotraj Slovenije, znaša 2.9 eur.

POŠILJANJE po pošti – plačilo na TRR, s PayPal-om ali kreditno kartico – BREZPLAČNO
Pri naročilu izdelkov v vrednosti nad 49 eur poštnino krije prodajalec.

POŠILJANJE po pošti – odkupnina
Po oddaji naročila bo to poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

~ Stroški pošiljanja – ODKUPNINA
Pakiranje in poštnina za naročene izdelke znašajo 4,9 eur ne glede na višino zneska nakupa. Pomembno! V stroške dostave in pakiranja NI všteta provizija za vplačilo obrazca UPN (1,15 eur), ki si jo pri plačilu z odkupnino obračuna Pošta Slovenije.

POŠILJANJE po pošti – TUJINA – plačilo s PayPal-om ali kreditno kartico
Po prejemu plačila, bo naročilo poslano najkasneje v treh (3) delovnih dneh, s priporočeno pošiljko Pošte Slovenija. Ko je paket oddan na pošto, prejmete e-sporočilo o zaključku naročila.

~ Stroški pošiljanja – PayPal ali kreditna kartica
Pakiranje in poštnina za naročene izdelke, ki so dostavljeni v državah Evrope znaša  9,9 eur ne glede na višino zneska nakupa.