HVALA za tvoje besede…

~ Zory Jakolin ~ organizatorka dogodka 500 podjetnic, Business Cafe Slovenija ~
Ljubim vse kar je unique, ker sem tudi sama takšna. Pristop, odnos, način, embalaža in produkt, vse to je pri Tjaši zapakirano v najbolj unikaten in poseben brand. Skrbno bom hranila tvoj nakit, saj vem da bo to nekega dne dediščina in ponos da sem bila tvoja stranka še na tvoji zgodnji poti ustvarjanja, hvala!

~ Urša Žorž ~ organizatorka dogodka 500 podjetnic ~
S Tjašinim nakitom sem se prvič srečala na dogodku 500 podjetnic, kjer nam je Tjaša pripravila čudovite komplete nakita, v stilu z našimi oblačili. Seveda sem se v nakit takoj zaljubila in ga tudi z veseljem nosim! Ker Tjašin navdih ne pozna meja, je nabor njenega nakita tako širok, da ga lahko imamo za vse priložnosti in stylinge – od casual do večerne obleke. Tjaša, bravo, komaj čakam, kam vse te bo popeljal še tvoj navdih!

~ Jurij ~
Pozdravljeni, moram vas pohvaliti na zelo lepem nakitu in obdarovanki sta bili zelo zadovoljni. Še enkrat hvala.

~ Nika L. ~
Draga Tjaša! Danes me ni v nabiralniku čakalo le lepo presenečenje, tvoje zlate roke so mi naredile najlepše uhane! Hvala ti!!! Z veseljem jih bom nosila!

~ Hana ~
Ker si se TAKKKOOOO zelo potrudila in mi ne le polepšala dan ampak vse naslednje dni, ko bom lahko v tem kompletku paradirala naokoli!! Ko sem šla po pošto, prišla domov in vse začela odpirat. In ko sem odprla škatlico, je bila moja reakcija naslednja: “Pa kaj si resen!!?! Glej kaj mi je poslala!!! Waaaaaa!!!” Moj me je samo debelo gledal in si mislil bogve kaj (saj me je že vajen). HVALA, HVALA in še enkrat  HVALA!!! Take geste se nisem doživela. Kapo dol. Upam, da bo tvoje ustvarjanje šibalo dalje in da te bo popeljalo v nove dimenzije, ki te bodo napolnile s srečo in zadovoljstvom!

~ Karmen O. ~
Tvojega darila sem bila zelo vesela in sem komaj čakala, da ga odprem. Ogrlica in uhani so čudoviti in jih bom z navdušenjem nosila. Bodi ustvarjalna še naprej!

~ Lenna ~
Draga Tjaša! Najlepša hvala za čudovit paketek. Res si se potrudila in mi polepšala dan. Uhančke bom z veseljem nosila. Še enkrat hvala in še naprej ustvarjaj za nas.

~ Nastja ~
Danes mi je poštar prinesel tvoj težko pričakovani nakit. Mogoče nekatere tvoje stranke ne opazijo embalaže saj jim je bolj pomembna vsebina. Jaz sm jo. Lepa, lična ter povsod je tvoj pečat. Všeč so mi ti mali kartončki, kjer so pripeti uhančki/verižica. Kajti, ko si začela ustvarjat sem nakit dobila v majhnih vrečkah in že tu je razlika več kot očitna.

In ko sem razmišljala kaj bi jest morda dodala, sm pomislila….vizitka mi manjka. Med puncami itak hitro pride debata o nakitu in z veseljem bi jo posredovala naprej. In evo….tudi na to si mislila. Vizitka je priložena :) In posredovala jo bom naprej kajti dober glas seže v deveto vas.

Kar se pa tiče same vsebine pa itak top nakit! Da o razliki med nekoč in danes sploh ne izgubljam besed. Tisti nakit, ki ga imam je kljub dolgim pretečenim letom tak kot nov in se vidi, da si že takrat uporabljala trpežen in kvaliteten material. Sploh ne dvomim da mi zdajšen ne bi zdržal dolga leta.

In potem vidim še darilni bon! In si rečem oooo shit neee… problem, dilema….kaj izbrati v taki poplavi izdelkov če bi pa človek kar vse kupil? Pismo – lepa gesta. Doda svojo noto. Predvsem mi je lep prvi del. Kajti tega se marsikdo ne zaveda.

Da ne bom napisala celega eseja bi samo še dodala: Veš kdo si. Veš kako dolgo pot si prehodila, da si prišla do tega kar si danes in kar imaš. Zagotovo so bili tudi padci. Naj ti padci ne jemljejo moči in jih vzemi kot izziv v življenju. Želim ti lepo, ravno pot brez padcev. Delaj to kar te veseli in uživaj. Me pa bomo s ponosom nosile tvoj nakit.

~ Monika Ž. ~
Pozdravljena… iz Dunaja smo prišli vsi zmatrani, vsega je bilo preveč… nato pa zagledam paketek. Waw… hvala, hvala, hvala… ful lepo, unikatno, čudovito… vesela ful. Nosila bom z največjim veseljem. Res hvala za vsa presenečenja v paketku… Dobro se z dobrim vrača.

~ Barbara Ž. ~
Pozdravljena Tjaša! Danes sem dobila paketek. Tako kot jaz sta tudi moja otročka komaj čakala, da ga odprem. Takoj, ko smo videli verižico, je moja hči rekla : “A te ta gospa pozna? Mami, to je pa čist v tvojem stilu.” Verižica je res čudovita in res narejena kot bi jo jaz naročila. Najlepša hvala za darilo in verjamem, da tudi tebe čaka kakšno presenečenje.

~ Vesna M. ~
Lepo presenečenje in zelo lepe besede. Hvala, da si mi polepšala dan. Si super ustvarjalka in kot dokazuješ tudi z dejanji, zelo dobra in prijazna oseba, hvala ti.

~ Metka J. ~
Živio Tjaša! Hvala za uhančke, so čudoviti, danes jih že imam. Imam dve hčeri, sigurno bodo v uporabi. Res hvala, malokdaj dobim kakšno tako lepo darilce, mi veliko pomeni. Želim ti, da bi ustvarila še veliko lepih stvari.

~ Lea V. ~
Pozdravljena Tjaša! Danes sem dobila tvoj paketek in kaj več naj rečem kot woooooow. Uhančki so res prečudoviti in komaj čakam, da jih bom nosila. Popolnoma se strinjam s tem kar si sama napisala zraven, da je v vsakem kosu nakita delček tebe in veliko tvojega časa in to je tisto kar daje unikatnim izdelkom veliko vrednost. Najlepša hvala še enkrat.

~ Tanja Š. ~
Draga Tjaša, ko sem danes prišla iz službe, me je doma čakalo lepo presenečenje. Prejeto darilo je super. Barve kot, da bi vedela, ravno zame. Še enkrat hvala in držim pesti za čim več ustvarjalnih idej.

~ Sonja D. ~
Hvalaa za prelepo presenečanje!!! Uhančki so mi zeloo všeč in jih bom z veseljem nosila!!! Hvala za tudi za darilni bon in za tako lepo napisano! Aja, pa zelo lepo zapakirano!

~ Polona H. ~
Uglavnem čudno se sliši ampak kaj si ti ja nora že enega para uhanov bi bila vesela ne pa kr dva me je skor na rit vrgl, ne veš kak si me razveselila res sem bila ful vesela neon-roza uhančkov in rdeča-črna kombinacija res TOP, mislim da je malo ljudi takšnih kot si ti, da nežnejši spol takole obdari-sej še ni december, pa še hvala za darilni bon, Tjaša res si unikat pravo ime si izbrala, hvala ti še stokrat in hvala iz srca res si zlata, hvalaaaaaaaaa, aja pa pri pakiranju se tud zelo potrudiš oziroma preveč, vem da moraš tudi ti škatlice, kuverte….kupit, super si res!

~ Laura ~
Najlepša hvala za čudovit paketek in svetovne uhančke. Le tako naprej! Srečno in uspešno!

~ Tina ~
Na današnji, prav nič poletni dan, s tvojo pomočjo moje misli odplavajo na morje – hvala za čudovit prstan, katerega res s ponosom nosim.

~ Polona ~
Hvala, hvala in še enkrat hvala, kolk so lepi uhančki, še lepši kot na sliki, ful so lepi. Zelo sem zadovoljna in hvala za vizitke, ful lepo zapakirano in vse res top. Še enkrat hvala za hitro dobljene uhančke, ki so SVETOVNI. HVALA in lep dan še naprej in še naprej veliko ustvarjaj lepe stvari.

~ Nina Z. ~
Zelo všečno, še veliko lepše kot na sliki, predvsem pa so barve super in kako je narejeno, res lepo.

~ Tina ~
Tjaša, prejela sem uhančke. Hvala za zelo lep paketek. Sem zelo zadovoljna.

~ Tanja ~
Prelep nakit, lična embalaža in seveda na koncu zahvala v kuvertici z posvetilom, ki vsekakor polepša dan.

~ Nina ~
Prejela sem super ogrlico in uhančke, v zelo hitrem času, lepo izdelano, barvito, odnos ustvarjalke je zelo prijeten, z veseljem se še vrnem.

~ Jerneja ~
Pričakalo me je zelo lepo in pravljično zapakirano darilce. Ogrlica je naravnost prečudovita, unikatna in tako zelo natančno izdelana, da človek sploh ne more verjeti, da je ročno. Želim vam izreči iskrene čestitke za vaš talent, res imate “roke” kot pravijo. Rada bi se vam zahvalila za prekrasno ogrlico, ki jo bom z velikim veseljem nosila.

~ Nina ~
Prejela neon ogrlico, super mi je, še boljše bave kot na slikci in totalno optimistično. S takim nakitom ne moreš imet slab dan.

~ Sabina Gosenca ~
Živahne barve in raznolike oblike ali pa klasična črno bela kombinacija. Vsaka ženska, ne glede na to, s čim se ukvarja ali kakšen je njen stil oblačenja, lahko v bogati kolekciji nakita Myunikat najde nekaj zase. Nakit, ki ga izdeluje Tjaša, je res nekaj posebnega – zelo dodelan, kakovosten, za vse priložnosti. Kar mi je še posebej všeč, pa je to, da se Tjaša prilagaja željam naročnika in izdela nakit tudi po naročilu. Vidi se tudi, da namenja veliko pozornosti izobraževanju, le-to namreč prinaša nadaljnji razvoj in napredek, ki se pozna pri vsaki novi kolekciji. Pa še nekaj je, kar krasi blagovno znamko Myunikat in kaže na to, kako srčna in delu predana oseba je Tjaša: pri pošiljanju paketa ali pri zavijanju darila se še posebej potrudi. Lično zavit paket z osebnim sporočilom in tudi kakšnim prijetnim presenečenjem res polepša dan – meni ali pa osebi, kateri nakit podarim!

~ Tadeja ~
Zelo pozitivna izkušnja z nakupom, sploh glede komunikacije in prilagodljivosti naročila in prevzema.

~ Katja ~
Krasni izdelki! Prejela sem lep prstan v lični embalaži ter še darilce.

~ Monika ~
Že dolgo sem iskala malo večje unikatne prstane, saj mi veliko pomeni, da je izdelek unikaten, da lahko podprem domače umetnike, ki se zelo trudijo, obenem pa so izdelki res lepi in kvalitetni. Za nakit Myunikat sem izvedela prek facebooka, nato pa prek Tjaše našla še spletno trgovino. V njej je res pestra izbira nakita za vse priložnosti in vse barvne kombinacije, je nekaj posebnega, unikaten, obenem pa je dostopen po zmerni ceni. Nakup v spletni trgovini je preprost, uporabniku zelo prijazen in zanesljiv, obenem pa so izdelki res zelo hitro pri vas doma. Fotografije so zelo realne, tako da res dobite tisto, kar vidite na sliki.

~ Nastja ~
Zelo enostaven nakup in hitra dostava. Edino, kar je težko je izbira!

~ Romina ~
Komaj sam čakala, da prispe paketek. Končno poštar! Odprem pismo, vauuuu kako lepa škatlica pomislim in se kar ustavim na njej. Ogledujem in z nestrpnim pričakovanjem odprem. Ostanem brez besed. Prečudovita ogrlica. Same pohvale.

~ Nina V. ~
Res poseben in unikaten nakit, Tjaša pa dela res s srcem. Ima čut za to, kaj je komu všeč in vedno znova občudujem, kako zadane perfektne barvne kombinacije.

~ Sašo ~
Moje izkušnje se zelo pozitivne. Ker izdelka trenutno ni bilo na zalogi, všeč pa mi je bil ravno dotični komplet, se je Tjaša tako potrudila in v parih dneh izdelala novega sličnega. Super, zelo odzivno.

~ Katja ~
Ker nisem zdržala in ker sem imela občutek, da prijateljica potrebuje nekaj lepega za oko in dušo, sem ji ravno danes predala darilce, torej tvoj oranžni prstan. Njen nasmeh…..neprecenljivo. Bila je navdušena in zdi se ji prekrasen : )) Hvala ti, ker si s svojim unikatkom prispevala tudi k njenemu veselju :)

~ Tanja ~
Izdelke sem kupila za darili in prejemnici sta bili zelo veseli.

~ Manuela ~
Zadovoljna sem predvsem zaradi tega, ker ustreže vsaki naši želji. Obožujem unikatne izdelke in vsekakor ne obžalujem nakupa. Bom priporočala še drugim.

~ Petra ~
S kolegico sva si zaželeli “mini vrtnic”. Vsi štirje pari uhanov so narejeni zelo skrbno, v skladu s poslano slikovno predlogo. Sama navadne kovine ne smem nositi, zato sem navdušena nad alternativno možnostjo plastičnih nastavkov. Hvala Tjaši za tako hiter odziv na naročilo.

~ Katja ~
Tjašaaaa! Ravnokar sem prišla s pošte in ČUDOVITI SOOOO, prekrasni, eden lepši od drugega!!!  In joooj, božičkovo darilo : ))) Res ti najlepša hvala. Prekrasen obesek, ki bo čudovito krasil moje domače ključke! Hvala ti za vse tvoje unikatke, ki mi lepšajo dneve. Velikokrat pogledam na tvojo stran in bom še naprej z največjim veseljem sledila tvojemu ustvarjalnemu duhu.

~ Ksenja ~
Krasni uhančki v lično zapakirani škatlici, ki dajo tem ljubkim unikatkom poseben pečat. Paketek mi je kar narisal nasmeh na usta. <3

~ Vesna ~
Jaz sem prejela svoj paketek in bila prijetno presenečena, ko sta me notri pričakala kar dva para uhančkov, čeprav sem naročila enega in pol :) Želela sem namreč samo en uhanček, ker sem enega izgubila, pa se nisem hotela odpovedati tako kulskim uhanom. Tako, da naj naj lepša hvala za prijaznost! Super vesela :)

~ Karin ~
Čudovit prstan, ki sem ga zadela v nagradni igri, me je danes spremljal na podelitvi diplome ;-)

~ Sandra ~
Res čudovit nakit za vsako priložnost :) <3

~ Nina M.~
Najlepša hvala za čudovite uhančke, v živo so še lepši kot na sliki.

~ Nina V. ~
Tjaša, hvala za kompletek v mojih barvah! Všeč mi je, ker s svojim razigranim vzorcem deluje igrivo in hkrati dovolj resno – za vsako priložnost.

~ Katja ~
Po dolgem času sem si želela, da mi srce in duša zaigrata ob kakšnem unikatnem, posebnem (kar nad vse cenim!!!) izdelku nakita. Prstane prejela in čudoviti so!!! Eden od njih je danes že na mojem prstu in me razveseljuje.

~ Petra P. ~
NAJLEPŠA HVALA za kompletek mojih najljubših barv, čudovit je!!!

~ Maristella ~
Zelo lep nakit <3