Objavljeno v

ADVENTNI koledar

adventni-koledar-myunikat-tjasa-vodeb

Letos bo praznični december še bolj čaroben, bleščeč in unikaten, saj sem ti pripravila čudovit ADVENTNI koledar. Odpiraj ga skupaj z mano tudi ti!

Vsak dan bo nova priložnost, da se razvajaš. Vsak dan bo nova priložnost, da me še boljše spoznaš. In vsak dan bo nova priložnost, da ti polepšam dan! Vsak dan bom odkrila nekaj drugega, zato bodi pozorna in spremljaj dogajanje na Facebooku, Instagramu ali pa kar direktno na tej strani.

Vsaka ponudba in priložnost bo na voljo samo na tisti dan in se zaključi ob 23.59 (razen, če bodo navodila drugačna), tako, da če jo zamudiš, jo zamudiš.

Vabljena, da se mi pridružiš, saj prihaja res nekaj čarobnega….

// DAN 24 // In je tukaj še zadnja bunkica adventnega koledarja na moji smrekici…čarobno, pravljično in unikatno je bilo tole popotovanje. Po eni strani čudovito, a hkrati zame en velik izziv, saj je bilo ogromno enega dela v ozadju, predvsem pa organizacije in realizacije vseh idej.

Zato, HVALA iz srca, ker si bila vseh 24 dni z mano in ob meni. Neskončno sem ti HVALEŽNA za vso podporo, hkrati pa ti želim, da bodo tudi tvoji naslednji dnevi čim lepši, čim bolj čarobni in polni topline.

Zapomni si! >> Sreča je v majhnih stvareh, zato ti želim, da bi se ti uresničile vse želje, pričakovanja in sanje, tudi tiste, ki si jih postavila visoko nad oblake.

// DAN 23 // V zadnjih dneh ostajam brez besed. Priznam, srečna sem, da sem kljub vsem oviram na poti VEDNO sledila svojemu srcu in da lahko sedaj s svojimi unikatnimi izdelki osrečujem mnoge.

Beseda HVALA je premalo, da bi se lahko prav vsem zahvalila, ki me podpirate in da z navdušenjem nosite moje izdelke. Bom rekla raje tako… HVALEŽNA sem, da mi je življenje dalo možnost spoznati prav tebe, da so se najine poti prekrižale in da te lahko razveseljujem z izdelki v katerih je moja duša in srce. Kajti tudi, ko imam vsega dovolj, me ustvarjanje polni in da energijo za naprej.

In da delam odlično, so tudi vse potrditve zadnjih dni. To so sporočila in zahvale, ki jih je ogromno. In ko gledam vse prejete slike si rečem: “Tjaša VREDNO je in uresničuj svoje poslanstvo še naprej, ljudje te potrebujejo in ti potrebuješ njih!!! Zato HVALA iz srca, da si z mano in ob meni!!!

// DAN 22 // Dnevi pred prazniki in zaključkom leta niso namenjeni samo skakanju naokoli in delu, ampak so pri meni (predvsem letos) namenjeni tudi kvalitetnemu času zame, da si v miru zavrtim še enkrat celo leto in se ob tem še enkrat zavem kako neskončno HVALEŽNA sem za vse, ker mi je to leto dalo.

Ne, ne bom rekla, da je bilo to leto slabo (ker so bila že težja in slabša), je bilo pa polno AHA momentov, a sem poslušala sebe, svoj notranji glas in nisem sledila merilom, ki mi jih daje okolica/svet.

Ja, pa to je težko, saj smo si ljudje različni in je vsak od nas UNIKAT. Ob vsem tem se žal velikokrat zgodi, da se človek izgubi, sploh če si drugačen, imaš drugačen pogled na svet. Zato, spoštujmo to!

A ne glede na vse, je meni najlepše to, da znam v vsakem dnevu (tudi najslabšem) poiskati še zadnjo iskrico, ki mi daje upanje.

HVALEŽNA za vse! Za življenje, za topel dom, za najboljšega partnerja, družino, mojega Knuta, najboljše stranke, sledilke, najboljšo službo,…

// DAN 21 // Presenečena sem, da vas je tako veliko, ki darilc za praznike še nimate, a brez skrbi, če jih lahko prevzamete v Ljubljani (Nove Jarše), lahko to naredite vse do sobote (23. decembra), le malenkost prej me pokličite, da preverimo, ali je željen izdelek na zalogi in z veseljem vam ga zapakiram v darilce, ki ga potem samo še postavite pod svojo smrekico.

Kot pa se za letošnji prazničen adventni čas spodobi, je danes tukaj še eno od mojih zadnjih darilc > pripravila sem ti kodo, ki se ti aktivira ob nakupu katere koli > unikatne verižice ali > verižice z obeskom in prihranila boš 15 % (mogoče še za kakšen par uhančkov ali pa kakšno drugo stvar).

// DAN 20 // Če loviš praznična darilca zadnji hip, je danes še zadnji dan, da lahko pridejo paketki do petka po pošti do tebe, zato sem ti še enkrat vklopila BREZPLAČNO dostavo pri nakupu nad 15 eur.

Velja za plačila na TRR, PayPal in s kartico in velja samo danes do polnoči.

Ideje za praznična darilca najdeš > tukaj.

// DAN 19 // Danes je dan za ABSTRAKTNE zapestnice. Čeprav nam večkrat pridejo na misel v poletnih mesecih, pa so čudovito darilo tudi v teh prazničnih dneh. Vsaka je drugačna, vsaka je unikatna in vsaki je dodano še posvetilo po tvoji želji. A to še ni vse. Zapakirane so v zelo lušne natur in ročno potiskane škatlice, ki so jim v teh prazničnih dneh dodane še srebrne pentljice.

Danes lahko pri nakupu dveh ali več, prihraniš 20 %. Najdeš jih > tukaj.

// DAN 18 // Še malo, še malo pa se zaključi tole popotovanje skozi čas do Božiča. Vsak dan je čudovit in z največjim veseljem pripravljam vsa vaša darilca. A danes bo v zahvalo, za tvojo podporo, nakup in meni narisan nasmeh na obraz, v tvoj paketek dodano še eno!

Če do polnoči oddaš naročilo za najmanj 15 eur, ti v paketek priložim še moje DARILO. Jaa, prav si prebrala…v paketku prejmeš še eno MINI unikatno presenečenje. 😊

// DAN 17 // Čipka je ena najbolj priljubljenih 3d tekstur (odtisov na izdelkih). Nosiš jo lahko v kompletu (verižica, prstan in uhani) ali posamezno, odvisno od celotnega stylinga.

Že imaš kakšen kos iz te kolekcije v svoji zbirki?

Najdeš jih > tukaj, se ti pa danes pri nakupu vsaj dveh kosov iz kolekcije ČIPKA samodejno vklopi še koda za 20 % prihranek.

// DAN 16 // Včeraj si se lahko razvajala s kakšnim novim prstančkom, danes pa si izberi svoj najljubši par ali dva MAJHNIH uhančkov, ki jih najdeš > tukaj. To ni MINI verzija uhančkov, so po noro kjut za vse tiste, ki ne nosite velikih, visečih. Ti so ravno prav veliki in ravno prav vpadljivi.

Danes se ti pri nakupu enega, dveh ali več, dodatno aktivira še koda za 15 % popust.

// DAN 15 // Današnji dan je dan, ki je namenjen unikatnim prstanom. Čeprav jih je v ponudbi vedno manj, pa mislim, da je čas, da tudi tukaj pripravim kaj novega. Kaj praviš?

Zaupaj mi, jih nosiš v kompletu z uhančki/verižico/posamezno ali sploh ne? Jaz jih obožujeeem in si vedno pripravim komplet z uhani.

Kaj praviš? Bi kakšnega od njih nosila tudi ti?

Preveri > tukaj, saj se ti danes še dodatno aktivira koda za 15 % popust.

// DAN 14 // Si letos že izbrala vsa darilca, ali še iščeš ideje, kaj boš podarila svojim najdražjim? Nekaj prazničnih idej mi je pred časom uspelo uloviti v eno > blog objavo, a kaj, ko je možnosti med mojimi izdelki res neskončno. Zato vabljena, da si izbereš tiste, ki bodo narisali nasmehe na obraz tvojim najdražjim. Najdeš jih > tukaj.

Jaa, tudi danes sem pripravila nekaj zate. Če do polnoči oddaš naročilo za najmanj 15 eur, ti v paketek priložim še mini DARILO. Jaa, prav si prebrala…v paketku prejmeš še eno MINI presenečenje. 😊

// DAN 13 // Se tudi ti sprašuješ kaj podariti osebi (sestri, prijateljici, mami, sodelavki, punci, fantu,…), ki ne nosi nakita, hkrati pa ji želiš pokloniti nekaj drugačnega, nekaj unikatnega in da ima vedno poleg sebe in ima spomin nate?

To so obeski za ključe > Štiriperesna deteljica s pikapolonico, ki jih je prav vsak vesel, saj nosijo globoko sporočilo.

Pred kratkim ste jih razgrabili, sedaj pa so ponovno na voljo in danes lahko poleg njih prejmeš še posebno DARILO.

Kako? >> Če do polnoči oddaš naročilo za najmanj 15 eur, ti v paketek priložim še moje DARILO. Jaa, prav si prebrala…v paketku prejmeš še eno MINI presenečenje. 😊

// DAN 12 // Glitter izdelki in praznični december so popolna kombinacija tudi za vse tiste, ki med letom ne nosimo bleščečih izdelkov. Že imaš kakšnega v svoji zbirki?

Ne zamudi, saj se ti danes pri nakupu vsaj dveh kosov iz kolekcije GLITTER samodejno vklopi koda za 20 % prihranek.

Najdeš jih > tukaj.

// DAN 11 // Si jih že uspela spoznati?

Jaa, tukaj so > unikatne BROŠKE, o katerih sem dolgo časa razmišljala. Včasih potiho, včasih naglas, saj nikakor nisem prišla do končnega izdelka, ko bi lahko rekla to je to. A ravno ta pot je bila najlepša, saj je bila polna čudovitih spoznaj in tudi novih izdelkov.

Zato sem ta hip tudi zelo, zelo ponosna NASE, na vsak svoj korak, na vsak svoj padec, na vsako svojo bitko. Še vedno sem tukaj. Z dvignjeno glavo. Z izdelki, ki izžarevajo ljubezen, srečo, veselje, ponos,… zame, zate, za tvoje najdražje, da naredimo svet lepši in bogatejši.

A zakaj so prav te BROŠKE tako posebne?

Ker so sestavljene iz abstraktno potiskane Fimo mase (moje prve ljubezni) in ostankov blaga (po Zero Waste načelu). Prav ta kombinacija jih naredi tako posebne, unikatne, drugačne, edinstvene, neponovljive,… hkrati pa se zavrže tako zelo malo materiala, da sem še posebej ponosna na to.

Si vedela, da se da tudi BROŠKE kombinirati na tisoč in en način?

Ja, ogromno enih možnosti nošenja brošk je na voljo. Priznam, da nikoli nisem dala pozornosti nanje, ker jih nisem nosila, ker me niso pritegnile.

A sedaj je vse drugače. Kar nekaj mojih jaken, kapic in šalov ima že pripeto gor broško, da jo še dodatno popestri, hkrati pa privabi tudi kar nekaj pogledov.

Kaj praviš? Se med njimi skriva tudi tvoja?

Preveri > tukaj, saj se ti danes še dodatno aktivira koda za 15 % popust.

// DAN 10 // In nova priložnost za obdarovanje.

Kolekcija GEOMETRIC me spremlja že zelo, zelo dolgo. Začelo se je leta 2016 (več v zapisu > tukaj) z mint, pastelno roza in pastelno rumeno barvo, ki sem jim kasneje dodala še par drugih barv. A se jih je nekaj izmed njih vmes že poslovilo, da je lahko letos dobila prostor na spletnih poličkah prenovljena in z ogromno 3d detajli GEOMETRIC kolekcija.

Ker vas je kar nekaj, da bi imele celoten komplet, sem danes pripravila prav posebno praznično ponudbo:

>> pri nakupu vsaj dveh kosov iz kolekcije GEOMETRIC se ti samodejno vklopi koda za 20 % popust.

Ti unikatni kosi res niso bleščeči in praznični, so pa super za kombinacijo k stylingom skozi celo leto.

Najdeš jih >> tukaj <<

// DAN 9 // …in BREZPLAČNA dostava je podaljšanaaa :)

Hitro napolni svojo košarico za vsaj 15 eur in samodejno se ti bo vklopila koda (ta velja, če izbereš plačilo preko TRR-ja, PayPala ali kartice).

Klik, klik > tukaj <

// DAN 8 // Danes skupaj odkrivava novo polje v adventnem koledarju in pod njem se skriva najbolj priljubljena BREZPLAČNA dostava. Hitro napolni svojo košarico za vsaj 15 eur in samodejno se ti bo vklopila GRATIS dostava (ta velja, če izbereš plačilo preko TRR-ja, PayPala ali kartice).

Klik, klik > tukaj <

// DAN 7 // Za mano je že en teden izziva, ki od mene zahteva kar nekaj organizacije, ampak moram priznati, da prav uživam v tem, ko vsak dan pripravljam presenečenja in posebne ugodnosti zate. Ja, tudi danes je ena čudovita, sploh če si tudi ti ljubiteljica > VELIKIH uhanov.

Na vse velike uhane, ki jih najdeš v > tej kategoriji, se ti bo danes v košarici samodejno vklopila koda za 15 % popust. Super, kajne?

Skoči na spletno stran in najdi kakšen unikatni kos tudi zase.

// DAN 6 // Cin, cin, cin…prvi od dobrih mož ✨ Sveti Miklavž ✨ je tukaj in danes je tudi zate pustil eno čudovito DARILO.

Nekaj dni nazaj je ta darilca že prilagal v naročene paketke, da vas bo z njimi razveselil prav danes. Če pa si prvo priložnost zamudila, je tukaj NOVA in tudi ti lahko poleg naročenih unikatnih izdelkov, prejmeš še enega dodatnega. Mogoče zase ali pa da z njim polepšaš dan komu od svojih najdražjih.

Edini “pogoj” je, da je vrednost tvoje košarice/oddanega naročila za vsaj 15 eur. Višji znesek bo tvojega naročila, večje bo tvoje darilo. Bi ga želela prejeti tudi ti?

Pobrskaj, nekaj čudovitih prazničnih idej te čaka > tukaj <

// DAN 5 // Nov dan in nova priložnost za obdarovanje. Ta mesec jih je res ogromno in prav je tako 😊

Na današnji dan, pravljičnih 7 let nazaj, se je zgodila ONA. Bila je preplet dveh obdobij in začetek poti proti mojim sanjam. Celotna zgodba je zapisana > tukaj <

Zato sem ti danes pripravila magično ponudbo:

>> pri nakupu vsaj dveh kosov iz kolekcije MAGIC se ti samodejno vklopi koda za 20 % popust.

Ti unikatni kosi so res brezčasni in jih lahko nosiš ob različnih priložnostih, ne samo v tem prazničnem in bleščečem decembru.

Najdeš jih >> tukaj <<

// DAN 4 // Najprej HVALA iz srca prav vsem, ki me v teh dneh nesebično podpirate. Hvala vsem, ki ste že kupile moje unikatne izdelke, ter hvala vsem, ki delite in komentirate moje objave.

Brez besed sem in čutim samo HVALEŽNOST! A čas je, da skupaj odpreva novo polje v adventnem koledarčku in tudi v njem se skriva zopet ena čudovita ponudba.

Glede na to, da je zunaj že prava zima in TRAK pride marsikateri zelo prav, je tukaj akcija > kupiš dva, dobiš tri.

A pohiti, saj je veliko trakov samo po en kos, kajti nastali so kot Zero Waste trakci (to pomeni, da sem uporabila dva manjša kosa in jih zašila skupaj). Pri tem sem porabila kose blaga, ter ustvarila čudovite in unikatne kombinacije. Najdeš jih >> tukaj <<

// DAN 3 // December je en tak čudoviti mesec, ko se na vsakem koraku vse blešči in iskri. Zato v teh dneh tudi največkrat izberemo kakšen poseben kos unikatnega nakita, ki ga čez leto ne nosimo. V moji ponudbi je teh kar nekaj in jih najdeš > tukaj.

Imam pa danes zate eno posebno DARILO tudi jaz.

Če do polnoči oddaš naročilo za najmanj 15 eur, prejmeš še moje DARILO. Jaa, prav si prebrala…v paketku prejmeš še en dodatni kos unikatnega nakita. A ni to suuper 😊

// DAN 2 // Včeraj je bila moja predstavitev kot uvod v ta čudoviti praznični mesec. A ne bom vsak dan delila samo zgodb ali pa samo takih in drugačnih ponudb. Želim, da je kombinacija vsega in da se imamo čez celoten mesec lepo in res čarobno.

Danes je tukaj že prvi sladkorček, za katerega sem prepričana, da ti lahko polepša prihajajoče praznične dni. Je pa tudi super IDEJA za obdaritev tvojih prijateljic.

SRČKI, SRČKI in še enkrat SRČKI….Jaa, danes so lahko tvoji trije pari, plačaš pa samo dva.

Bi jih imela? Najdeš jih >> tukaj <<

V košarico dodaj tri pare GLITTER srčkov in vrednost enega se ti bo samodejno odštela. Ponudba velja samo DANES, 2. decembra, do 23.59, potem se ta zaključi in jutri naju čaka nekaj novega.

// DAN 1 // Tukaj je 1. december in začenja se en čudovit prazničen mesec, ko bova vsak dan odkrili nekaj novega o meni, o unikatnih izdelkih in tudi čudovitih prazničnih ponudbah.

A danes s tabo delim, kdo se “skriva” na drugi strani ekrana in hkrati neskončno uživa v ustvarjanju unikatov, ki tudi tebi in tvojim najdražjim polepšajo življenje. > Spoznaj me <