Objavljeno v

NOVA pastelna kolekcija

Začel se je mesec maj, mesec ljubezni, mesec, ko sonce in barve že dobivajo svojo moč. Prav s tem razlogom sem si v mesecu aprilu vzela čas in izdelala nekaj novega in malo drugačnega. Ker nas večina v teh dneh osveži svojo garderobo, dokupimo nov kos oblačila, pa zraven paše tudi kakšen unikaten kos nakita. MUST have letošnje pomladi so prav kosi v pastelnih barvah, ki te že čakajo –> TUKAJ

Pastelna kolekcija_01

Zakaj izbrati prav eno izmed teh barv?

Ker je roza barva,  barva nežnosti, barva ljbezni in tudi topline. Predstavlja romantičnost, sočutje in razumevanje. Je pozitivna barva, ki navdihuje s toplino in pomirja čustva. Pastelno roza lahko kombiniramo z vijolično, bež, sivo in temno modro, zelo elegantna pa je tudi v kombinaciji s sijočimi metalik odtenki.

Mint barva je modni trend letošnje pomladi. Odlično se poda v kombinaciji z nedolžno belino, morsko modrino ali divjo fuksijo. Zaradi svoje vsestranskosti je tako kos sveže mint barve skorajda nepogrešljivi kos letošnje sezone. Ne glede, kako jo boš nosila, bo vedno poskrbela za pridih rahle vintage prefinjenosti, ki bo za seboj puščala sladkast okus.

Rumena barva pa je barva sonca, svetlobe in zlata. Je zelo optimistična barva, je najsvetlejša in najbolj vedra med vsemi barvami. Odlično se poda v kombinaciji z belo barvo, saj ti dve barve skupaj delujeta zelo sveže.

Sedaj že veš, katera bo nova v tvoji zbirki unikatnega nakita?

Klikni TUKAJ za ogled CELOTNE KOLEKCIJE >>