Objavljeno v

Kako premagati svoj strah?

Se tudi tebi dogaja, da na vsakem koraku vidiš tisoč in eno priložnost, da lahko uspeš in slediš svojim sanjam? Če se ti, potem si že na pravi poti, če pa se ti še ne, potem boš morala za svoj uspeh stopiti iz svoje cone udobja. O ja, vem da ni lahko dokler tega dejansko ne narediš oz. si vržena v mrzlo reko in moraš sama plavati proti toku. Kot veš sem sama letos sprejela zelo pomembno odločitev (Več >> TUKAJ <<) za katero pa mi ni niti malo žal, saj sedaj res živim za to kar me najbolj veseli, kljub temu da je dela veliko več.

Tjaša

Pošiljam ti en čudovit pozdravček iz moje domače pisarne

Kako sem premagala strah za tako odločitev?

Naj ti zaupam, da se moja odločitev ni zgodila iz danes na jutri, zorela je kar nekaj časa, vse dokler nisem imela dovolj samozavesti, da se s svojimi izjemnimi talenti predstavim svetu. Veliko, veliko časa sem namenila takšnim in drugačnim izobraževanjem, delavnicam,… tam spoznavala izjemne ljudi z enakim ciljem – slediti svojim sanjam in ne delati za to, da bom nekomu drugemu uresničila njegove sanje. Da premagaš strah, dvigneš svojo rit iz naslonjača, pa moraš imeti ob sebi prave ljudi, ljudi, ki verjamejo vate, te vzpodbujajo ko si na tleh, saj tako veliko lažje in hitreje prideš do svojega cilja. Verjemi, da bodo kljub vsemu prišli temačni dnevi, dnevi, ko ti bodo vsi po vrsti metali skale na pot, ampak (zelo pomembno), nikoli se ne ustraši in NE obupaj zaradi tega. Vsi ljudje imamo vsak svojo unikatno zgodbo, vsak ima svoje cilje in svoje sanje. In nihče ne more vedeti kaj je najboljše zate, to veš zgolj in samo TI! Zato vedno poslušaj svoje srce in svoj notranji glas in ne ukvarjaj se s tem kaj si mislijo drugi!

Če želiš biti tudi ti korak bližje svojim sanjam, pa se nam lahko prihodnjo nedeljo pridružiš v Ljubljani, na posebnem dogodku, ki ga organizirajo izjemne in srčne podjetnice! Več >> TUKAJ <<