Objavljeno v

Najboljše stranke so potrditev, da delam dobro

Vsake toliko časa te z največjim veseljem razvajam, tako da pripravim kakšno nagradno igro, v kateri lahko sodeluješ in z malo sreče prejmeš moj unikaten in ročno izdelan izdelek. Ravno pred kratkim je potekala ena in moram priznati, da takega navdušenja, tako lepih odgovorov, ter navdušenja punc nad prejetimi izdelki, še nisem doživela.

Najprej sem prav vsak odgovor prebrala z največjim veseljem in veliko jih je, ki so me zelo pozitivno presenetili. Vesela sem, da vas je tako veliko, ki obožujete moj unikaten nakit in da podpirate nas ustvarjalce in oblikovalce. Čudovito je, ko vsak dan znova prejmem potrditev, da delam prave stvari in da s tem osrečujem tebe in vse ostale. Zato iz srca hvala TI!

To je samo nekaj, meni najlepših odgovorov na moje vprašanje:
“Kateri kos nakita ti je najbolj všeč in zakaj bi ga ravno ti želela imeti v svoji zbirki?”

Zadovoljne stranke_myunikat

  • b, ker bi mi resnično polepša krut vsakdanjik, težko delo in ker neizmerno cenim ročna dela. (Lidija)
  • b verižica, ker bi bila priča mojim trenutkom življenja (Eva)
  • b ogrlica, ker je povsem v mojih barvah in prijetna za letošnjo pomlad :) (Tina)
  • b ogrlica, je res lepo narejena – pravi unikat – nekaj posebnega prav pomladanskega <3 (Sanja)
  • b, ker obožujem zeleno barvo, unikatne izdelke in odlično bi se verižica podala k moji novi obleki za prihajajoče praznovanje. (Urška)
  • b, ker je noro lep vzorec, pa še mojih barv :) (Maja)
  • c, zelo težko sem se odločila med zapestnicama. Tjaša zelo lepo narejeno, elegantno in s podrobnostmi. Na koncu je zmagala barva. (Mateja)
  • Ogrlica, kajti obožujem zeleno barvo in je res vrhunsko narejena povsem v podrobnosti. (Jerneja)
  • Izdelek a. Nora sem na črno belo kombinacijo, po izgubi moža pa še bolj. Na splošno so mi všeč zapestnice. (Sonja)
  • Najbolj všeč mi je B… Kot ulita za k moji novi majici, super in tud zelo lepo izdelana. (Barbara)
  • Najbolj mi je všeč b, ker rada nosim unikaten nakit in barva te verižice mi je zelo všeč. (Monika)
  • Najbolj mi je všeč ogrlica (b). Je zelo lepih barv in ker sem v zadnjem mesecu nosečnosti se mi zdi, da si jo kar malo zaslužim. (Katarina)
  • Najbolj mi je všeč ogrlica… barvna kombinacija zelene in črne je ena mojih najljubših in ker zelo pogosto nosim črno barvo oblačil, bi se z njimi ta ogrlica lepo ujela in poživila izgled. (Irena)
  • Nakit št 2. Barva in model nakita, ki očara, zapeljuje, pritegne. Z njim želim postati drugačna drzna edinstvena, ki bi očarala in pritegnila marsikateri pogled in postala prava paša za oči. (Jerica)
  • Ogrlica, er sem ravno ta teden slišala kompliment, ta zelena barva se bolj poudari mojo zeleno barvo oči. (Jelena)
  • Ogrlica b, saj obožujem vpadljive, unikatne stvaritve za okoli svojega vratu, tokrat pa je vključena še moja priljubljena zelena barva. Zeleno, ki te ljubim zeleno. (Mateja)
  • Zapestnica pod a, imela bi jo v svoji zbirki, ker paše povsod zraven, poleg tega te že dlje časa spremljam in si zelo napredovala kot ustvarjalka in je tvoj nakit nekaj posebnega. (Nina)

Priznam, da sem bila presenečena tudi nad odzivom sodelovanja, saj si niti najmanj nisem predstavljala, da vas bo sodelovalo tako veliko. Če bi lahko, bi obdarila prav vse, ker pa to žal ni možno, sem se odločila, da bom namesto ene, obdarila tri srečnice, ki se jim je mesec maj začel malo drugače.

Vsem ostalim sodelujočim puncam, pa se najlepše zahvaljujem!

Te sedaj zanima, kaj sem od nagrajenk prejela v moj e-nabiralnik?
Jaaa, to vredno pokazati celemu svetu.

Zapestnica a ~ Nini Penhofer

Nini Penhofer

Verižica b ~ Jerneja Krulec
Lepo pozdravljena.
Končno mi je uspelo priti do pošte, kjer sem lahko dvignila vašo pošiljko. Pričakalo me je zelo lepo in pravljično zapakirano darilce. Ogrlica je naravnost prečudovita, unikatna in tako zelo natančno izdelana, da človek sploh ne more verjeti, da je ročno. Želim vam izreči iskrene čestitke za vaš talent, res imate “roke” kot pravijo. Rada bi se vam zahvalila za prekrasno ogrlico, ki jo bom z velikim veseljem nosila.
VSE DOBRO VAM ŽELIM.
Lp, Jerneja Krulec
Jerneja_myunikat

Zapestnica c ~ Mateja Vodopivec

Mateja Vodopivec_myunikat

Nina, Jerneja in Mateja, še enkrat NAJLEPŠA HVALA, za vse napisane besede, za vaše veselje ob prejetih izdelkih. Vesela in ponosna sem, da sem lahko del vas.