Objavljeno v

Kolekcija ROSES

kolekcija-roses-unikatni-nakit-myunikat

Spoznaj jo, saj se na spletne poličke vrača v > prenovljeni verziji.

A najprej malo o tem, kaj se je z njo dogajalo vsa ta leta

Zgodba o tej čudoviti kolekciji se je začela leta 2017 in je v zelo kratkem času osvojila vaša srca. Bila je nekaj posebnega, z edinstvenim potiskom vrtnic in premišljeno obliko, ki sem si jo narisala na papir, jo izrezala in to uporabila za izrezovanje oblik, saj takrat še ni bilo toliko možnosti, kot jih imamo danes.

A ker sem se skozi leta ustvarjanja razvijala in rasla tudi sama, je (mislim, da leta 2021) padla odločitev, da se s spletnih poličk poslovi kljub temu da ste bile še vedno navdušene nad njo. Tako nad obliko kot tudi potiskom in barvnimi kombinacijami.

Takrat sem prišla do točke, ko je preprosto nisem mogla več delati, saj sem zanjo uporabljala tehniko, ki ni več napolnila mojega srčka. Mogoče se bere čudno, ampak za vsakim od izdelkom stojim in dokler v njihovi izdelavi uživam, je to to ko tega ni več, je čas za njegovo slovo. Odločitev ni bila lahka, a ker sem želela dati od sebe največ, je bila le ta pravilna.

Ko se je s spletnih poličk poslovila, se je vmes zgodilo en kup stvari.

Najprej sem idejo o vseh možnih variantah obuditve kolekcije porinila v kot za dve leti.

Lani pa sem si kupila tudi 3d tiskalnik in si najprej te modelčke zrisala in zmodelirala na računalnik (se pravi, narisani so bili kot tloris in nato še v 3d obliki), jih natisnila in potem skoraj eno leto iskala vzorec, da bo naredil 3d odtis, hkrati pa bo s svojim abstraktnim potiskom naredil tisti uau učinek.

Lani decembra mi ga je končno uspelo najti in tako sem vsa navdušena čakala na pošiljko s tujine, ki je ni in ni bilo…potem so bili vmes prazniki, novo leto in še nekaj dni novega leta, ko me poštar KONČNO razveseli s paketkom.

Itaaak sem jo mogla takoj poskusiti in učinek je bil točno tak, kot sem si ga želela. Tisti trenutek se je vse skupaj sestavilo v novo celoto in čas je bil, da se lotim začetnih barvnih kombinacij.

Januar je bil tako mesec ustvarjanja, brušenja, barvanja, slikanja, urejanja slik, dodajanja izdelkov na spletne poličke, da ti lahko danes, na prvi dan februarja, ki je mesec zaljubljenih, v celoti predstavim prenovljeno > ROSES kolekcijo.

Razlike med prvo (na zgornji sliki leva) in drugo verzijo (na zgornji sliki desna) so v 3d odtisu vrtnic. Na prvo so bile samo potiskane, na drugi je 3d vzorec, ki je nato abstraktno potiskan. Verižici je zamenjana tudi ketnca, saj je sedaj uporabljena bolj kvalitetna (iz plemenitega jekla in ne spremeni svoje barve), prav tako jo sedaj lahko nosiš na dve različne dolžine in ne rabiš v naprej razmišljati, na katere kose jo boš nosila.

Upam, da bom s prenovljeno verzijo navdušila tudi tebe, hkrati pa si želim, da bodo z njo dobili tudi tvoji stylingi nov pečat. Nekatere barvne kombinacije so standardne in jih lahko kombiniraš na res ogromno kombinacij. Če med njimi ne najdeš prave zase, pa z največjim veseljem pripravim še kakšno dodatno, ki bo prav tebi pisana na kožo.

Kompleti so tudi tokrat sestavljeni iz verižice, uhanov in prstana. Po naročilu so seveda možne tudi različne prilagoditve, tako da če so tvoje želje res unikatne, se mi oglasi na e-mail.