Objavljeno v

Si za “Ljubko. Unikatno. Šik. Upsi.” poletje?

Danes imam zate prav posebno, “Ljubko. Unikatno. Šik. Upsi.” novičko.

Poznaš občutek, ko si v življenju nekaj močno želiš, za to vsak dan delaš stvari s srcem, vmes kakšno noč ne prespiš, greš čez vse možne vzpone in padce in na koncu se ti to tudi uresniči?

Jaaa, meni se uresničujejo nove sanje, skozi katere sem se naučila, da v življenju nikoli ne smeš biti tiho in čakati, da bo nekdo prišel do tebe. Zase moraš vedno povedati na glas, vedno moraš poiskati ljudi, ki ti lahko dajo nekaj, kar ti nimaš. V povezovanju in skupnem sodelovanju je moč, tako sva si z Urško iz Oopsi.si, druga drugi uresničile skrito željo, najine skrite sanje. Tako ti danes razkrivava nekaj posebnega, nekaj nooooregaaa, nekaj kar enostavno moraš imeti to poletje.

>> TUKAJ <<  te že pričakuje najina NOVA, Oopsi kolekcija Lollipop & Korala!

Kolekcija_koralna_lollipop

Bližajo se vroči poletni dnevi, zato je Urška želela, da je celotna linija nakita enostavna, barvita, razigrana, a hkrati nežna in ženstvena, ter mora predstavljati skupnost Oopsi. Kaj je Urška zapisala o Oopsi nakitu si preberi >> TUKAJ <<

Korala

Linijo Korala sestavljata čudovita minimalistična verižica, v prelepih koralnih barvah, ki je sestavljena iz treh palčk – te nas spominjajo na zanimive korale, ter uhančki, ki so na voljo v treh barvnih odtenkih, ki se nahajajo tudi v verižici in se tako med seboj odlično dopolnjujejo. Pogled nanje vas popelje v tisti brezskrbni svet, kjer najprej zavonjate sol in borovce, vidite turkizno barvo kristalno čistega morja in se preprosto prepustite toku življenja.

Oopsi10e2_korala

Linija Korala je za vse tiste, ki potrebujete tisto piko na i. Za tiste nežne in ženstvene duše, ki si upate biti nekoliko drugačne, ki si upate izstopati. Verižica in uhančki odlično popestrijo enostaven outfit, odlično se kombinirajo tako h casual kot tudi bolj prefinjenem outfitu.

Lollipop

Ah, ti prikupni barvni “bonbončki” te osvojijo na prvi pogled. No, vsaj mene so. Kockasta linija Lolipop je v rumeni, modri, zeleni in roza barvi, z dodatkom sive, čisto tako, da v družbi razigranih barv pokaže malo resnosti. Na prvi pogled je povsem enostavna linija, a verjemite mi, v njej se skriva tista pozitivna energija, igrivost, nagajivost ter spomini na brezskrbne otroške dni.

Oopsi_lolipop_komplet2

Linija Lollipop je za vse tiste, ki se želite v svojem telesu počutiti večno mlade. Za vse tiste, ki ste zdolgočasene in potrebujete dozo energične pisane bombe. Poživela bo še tisti najbolj dolgočasen oufit – casual, športni ali malenkost bolj eleganten in ne boste verjele, super se obnese tudi kot dodatek h kopalkam na plaži. Upajte si, drage moje!

Čudovito bonbončkasto verižico lahko kombiniraš s prstanom in mini uhančki v različnih barvah (rumeni, modri, zeleni, roza), ki se odlično podajo k verižici.

Ker je na voljo le nekaj teh čudovitih kosov nakita, si hitro naroči svojega,
da boš to poletje zasijala v najbolj “Ljubkem. Unikatnem. Šik. Upsi.” nakitu.

 

p.s. Vesele bova, če o NOVI Oopsi kolekciji obvestiš tudi svoje prijateljice in nama sporočiš svoje mnenje! Hvala!

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.