Objavljeno v

Kako je nastala verižica Lollipop?

Vse skupaj se je začelo že pred nekaj meseci, ko sva se z Urško dogovarjale, kakšna naj bo Oopsi kolekcija nakita. In ker se bližajo vroči poletni dnevi, je Urška želela, da je celotna linija nakita enostavna, barvita, razigrana, a hkrati nežna in ženstvena. Predstavljati mora Oopsi.

Padla je odločitev, da bo Lollipop sestavljena iz barvnih kockic, ki na prvi pogled skupaj delujejo kot pisani bonbončki, o ja, človek bi jih kar pojedel. Hkrati pa sva želeli, da jo lahko prav zaradi pisanih in poletnih barv nosiš na vse možne kombinacije in stylinge.

In moje ustvarjanje se je začelo…

Kot pri vsaki stvari, je bilo potrebno tudi v tem projektu nekje začeti in vsak začetek je zanimiv, sploh sedaj, ko pogledam nazaj in ko je pred mano že končen Izdelek. Ja, Lollipop verižica še zdaleč ni izgledala tako kot izgleda danes. Te zanima, kako je izgledal prvi model, prototip? Takole:

Lollipop verižica2

OK sem si rekla, za začetek je bil super, saj je malo drugačen in poseben. Ampak vse skupaj je bilo potrebno poenotiti, ker je izgledal kot nek kaos brez repa in glave. Torej, vsi elementi morajo biti enake velikosti in oblike.

…sledila je izbira barv…

Lollipop verižica4

Izbrala sem teh šest osnovnih barv, kaj pa sedaj? Sledilo je mešanje in kombiniranje barv. Priznam, počutila sem se kot majhen otrok, ki lahko uživa v ustvarjanju brez meja. Tako je nastala paleta barv, ki naju je prepričala, da so to prave barve za poletne dni. Barve, ki so pisane, poletne, razigrane, podobne sladkim bonbončkom,…

Lollipop verižica3a

…ko združiš obliko + barve…

Lollipop verižica5

Uaau je bil najin prvi odziv in odziv najbližjih, ampak še vedno pa je bilo nekaj, kar nama ni bilo všeč…verižica je bila preveč resna, premalo igriva, zato sva se odločile, da bo vse skupaj bolje izpadlo, če naredim kocke. In grem ponovno v akcijo…

Lollipop verižica6

JA kocke, to je to! Odločitev je padla. To je prava Lollipop verižica!

Nato je sledilo ustvarjanje velikega števila kock in kar nekaj kock se mi je na začetku tudi uničilo, saj je bilo potrebno najti način, kako jih narediti tako, da bodo vse čim bolj enake in narejene kvalitetno. Ne, ni jih delal noben pomožni strojček, prav vsako izmed njih sem izdelala s svojimi spretnimi prstki. Nastalo jih je veliko, tako da bi z njih lahko zgradila že malo hiško, ampak so tako prikupne, tako kjut…pogled nanje je v živo res fantastičen. Prav barva in tekstura jih dela tako drugačne.

Lollipop verižica1

Lollipop

Kockasta linija Lolipop je v rumeni, modri, zeleni in roza barvi, z dodatkom sive, tako, da v družbi razigranih barv pokaže malo resnosti. Na prvi pogled je povsem enostavna linija, a verjemite mi, v njej se skriva tista pozitivna energija, igrivost, nagajivost ter spomini na brezskrbne otroške dni.

Oopsi_lolipop_komplet2

Linija Lollipop je za vse tiste, ki se želite v svojem telesu počutiti večno mlade. Za vse tiste, ki ste zdolgočasene in potrebujete dozo energične pisane bombe. Poživela bo še najbolj dolgočasen casual, športni ali malenkost bolj eleganten outfit in ne boste verjele, super se obnese tudi kot dodatek h kopalkam na plaži.

Oopsi_lolipop_prstani

Oopsi01a_lolipop

>> TUKAJ <<  te že pričakuje najina NOVA, Oopsi kolekcija Lollipop & Korala!

Ker je na voljo le nekaj teh čudovitih kosov nakita, si hitro naroči svojega,
da boš to poletje zasijala v najbolj “Ljubkem. Unikatnem. Šik. Upsi.” nakitu.