Objavljeno v

Fantastičen teden

Obožujem dneve, tedne, mesece…ko se mi dogaja ogromno stvari, kjer uživam in živim svoje sanje, za katere je edina meja nebo :) Ta teden je bil več kot uspešen, saj se je dogajalo ogromno stvari :)

Začelo se je s srečnim petkom 13-im in super delavnico.
Poznaš občutek, ko se zbudiš polna energije in komaj čakaš, da se dan in dogodivščine tistega dne začnejo? No tako je bilo prejšnji petek pri meni. Imela sem ogromno energije za večerno večurno ustvarjanje. Pa poznaš tisti nepopisen občutek, ko prideš med podobno misleče ljudi, ki pridejo na delavnice z istim namenom kot ti in si želiš, da v tistem času posrkaš čimveč novega znanja? To moraš enostavno doživeti in občutiti na lastni koži :)

Sledilo je 5 urno ustvarjanje….se še spomniš, kako so se ti te ure vlekle v šoli in na faksu? No tukaj sploh ne vem kdaj so minile, ker ko nekaj počneš z veslejem, srcem in veliko ustvarjalne energije, čas za nekaj časa ne obstaja in tako nastane spodnji kompletek.

Petek 13. februar :)
~ delavnica Backfilling zapestnica ~ z Renato Jakopin ~

Sledil je torek 17. februar, ko sem se zopet polna energije udeležila tečaja Izdelaj svojo spletno predstavitev, v okviru projekta Ypslon mladi, kjer sem pridobila kar nekaj znanja, ki mi bo služilo za izdelavo moje nove spletne strani za myunikat – art by Tjaša Vodeb :)

Torek 17. februar :)
~ Uspešno izobraževalno popoldne in uživanje hkrati ~

Ker se je v teh dneh dogajalo marsikaj zanimivega, je sledil krajši odklop in uživanje v naravi :) Napovedano je bilo zelo lepo vreme, zato sva se odpravila na snežno uživancijo, na Cerkno. Vreme, proge in vzdušje je bilo fantastično!

Četrtek 19. februar :)
~ Smučanje na Cerknem :) fantastično vreme….sonček in nebo brez oblačka ~

Za zaključek fantastičnega tedna pa je zopet poskrbela naša mentorica Klavdija Kurent, ki vedno znova pripravi suuper delavnice, s super vzdušjem, saj tam pozabimo na čas in uživamo v ustvarjanju. Tokrat smo dobile nalogo, da izdelek dokončamo. Tega pa ti sedaj pokažem tukaj :)

05 Delavnica ~ ObesekSobota 21. februar :)
~ Delavnica obesek z gubami ~ s Klavdijo Kurent ~

slika~ in še nedokončani izdelki vseh prisotnih na tečaju :) ~