Objavljeno v

Styling – črte in pike se (z)družijo

Črte so že nekaj let zaščitni znak vsakega poletja. Ampak kako skupaj združiti črte in pike, ter temu dodati še kak modni dodatek, pa ti bom skozi svoj styling pokazala danes, saj mnogim to predstavlja velik izziv.

Kako sestaviti svojo unikatno kombinacijo?
Najprej odpreš svojo omaro in iz nje potegneš čudovito črtasto obleko, ki je zaradi črt že sama po sebi dovolj polna. Hkrati pa imaš občutek, da ji vseeno nekaj manjka in da potrebuje še kakšen modni dodatek za piko na i. Če bi bila obleka brez dodatnega pasu, bi ji jaz v pasu dodala rdeč trak in tako razbila monotonost črt. Ker pa je v mojem primeru ta že del obleke, sem se odločila, da zraven dodam komplet nakita iz SUMMER dots kolekcije, ki se s črtami odlično dopolnjuje in zelo lepo pride do izraza.

Zakaj nisem raje uporabila verižice iz mornarske kolekcije?
Ker črte na črte, ne bi prišle do izraza. Če pa bi se vseeno odločila za nakit mornarskega stila, bi tej obleki dodala samo mornarske uhane in mornarski prstan.

Kaj pa ostali modni dodatki?
Če v svojih laseh obožuješ kakšne unikatne špangice, obroče, trakove, so tudi ti odlična izbira za dopolnitev tvojega stylinga. Sama sem se v zadnjem času zaljubila v Pikiriki trakove, ki so super in top tudi za vse nas, ki nas običajno zaradi vseh teh dodatkov začne boleti glava.

Vsak dan te spremlja tudi torbica
Čeprav je bela ena izmed tistih, ki je takoj umazana in ima na sebi sledi kakšnih jeans kavbojk, pa se mi poleg te kombinacije najbolj dopade, saj lahko tudi ona pride do svojega izraza. Med svojimi torbicami sem tako izbrala edino belo, ki je manjše velikosti in se nosi preko ramen.

Obutev
Je zelo odvisna od priložnosti za kam to obleko oblečemo. Za vsak dan in za sprehajanje po mestu, ter plaži sem si izbrala kar sandale od Grendha, ki so se v zadnjem času izkazali kot odlični. Glede na to, da imam sama velike težave z vso obutvijo, ker me v trenutku ožuli, pa so to eni izmed redkih sandalov, ki jih že drugo leto nosim res z največjim veseljem. Pri njih mi je zelo všeč enostavno čiščenje in da so primerni tudi za vožnjo z avtom, sej se dovolj stabilno oprimejo noge.

Styling_00

Styling_09

Styling_01

Styling_02

Styling_03

Styling_04

Styling_05

Styling_06

Styling_07

Styling_08

Mornarska oblekaTom Tailor
Trak za lase z rožico – Pikiriki
Sandali – Grendha
SUMMER dots unikaten nakit – Myunikat

Za moje nohte poskrbijo punce iz Nillandia – dežela lepote
Foto: by me – osebni arhiv

P.S. Mornarske črte pa lahko kombiniraš tudi tako >> več TUKAJ <<