Objavljeno v

Styling – Zaljubljena v barve

styling-pisano-poletje-myunikat-tjasa-vodeb

Zaljubljena v barve, vsak dan in ne glede na letni čas. Kot si verjetno že ugotovila, sem ena izmed tistih, ki ima v svoji omari celo paleto barv, saj mi je življenje skupaj z njimi veliko lepše. Čeprav sem zimski tip človeka in imam veliko raje mraz kot vročino, pa mi je poleti najbolj všeč to, da vse barve še bolj zažarijo in imajo tudi posebno moč.

Večina mojih oblačil je tako enobarvnih ali s kakšnim manjšim potiskom. Res izjemoma se najde kakšna bolj pisana stvar. To pa samo zato, ker pri sestavljanju stylingov ne želim dati povdarka na oblačila, ampak na modne dodatke, ki jih kombiniram zraven. Zelo obožujem tudi plastenje oblačil, tako da jih nosim ene preko drugih, ampak tudi tukaj dam povdarek na nakit in ostale modne dodatke.

Za današnjo predstavitev sem si izbrala črne kapri hlače in enobarvno roza oblekco, brez rokav in naramnic, na katero se super kombinirajo vse Diamond verižice oz. vse tiste, ki so bolj ob vratu in se NE skrijejo za oblekco. Pri tem moraš biti zelo pazljiva, da je verižica prave dolžine, ker drugače izgubi svoj pomen in deluje kot napaka. Običajne dolžine verižic, da nam pridejo čim bolj ob vratu so med 41-46 cm, ampak tista prava in točna mera je odvisna od vsake posameznice. Zelo je pomembno ali jo nosiš samo na poletna oblačila ali čez kakšno srajčko, puli. Možnosti je res veliko, samo ti pa veš katera je prava dolžina zate. Tudi, ko si v spletni trgovini izbereš svojo, imaš ob zaključku naročila možnost, da mi napišeš kakšno dolžino bi imela in z veseljem jo prilagodim po tvojih željah, saj je njena naloga, da ti doda piko na i stylingu, ne da ji to piko odvzame.

Ker je bil današnji styling kljub dodanemu nakitu še vedno malo preveč pust (za moj okus), sem mu dodala še modne dodatke Pikiriki. Ja, rožice v laseh preprosto obožijem, saj mi dodajo tisti kanček igrivosti, ki ga izgubim pri enobarvnih oblačilih. Poleti pa sem zelo navdušena tudi nad zapestnicami, zato sem si tokrat popestrila zapestje kar s Pikiriki dodatkom. Za nekatere je vsega skupaj že preveč, ampak to sem pač jaz in uživam v tem, da sem drugačna od ostalih.

Ne smem pa pozabiti tudi na Moses natikače, v katere sem se letos zaljubila, pa čeprav je začetek moje zgodbe z njimi malo drugačen. Priznam, da ko sem jih videla prvič na sliki, sem si sama pri sebi rekla, da takih natikačev jaz ne dam nase. Moj prvi vtis je bil:”Joj, pa ne že spet ena čudna guma in ta oblika, ki meni ne paše na nogo!” Potem pa je prišel dan, ko sem jih imela možnost videti v živo, jih sprobati in so me v hipu zasvojili. Zakaj? Ker so zelo prijetni za nošenje, tudi guma je izjemno kvalitetna, kar pa me je zelo presenetilo je to, da ta guma dejansko zelo lepo diši in to še danes, po dveh mesecih uporabe. Zelo enostavno je tudi njihovo čiščenje, saj jih samo opereš pod vodo in so spet pripravljeni na nove izzive. Sama sem si izbrala zelo vpadljivo barvo (roza – itak), ker je to še en dodatek k mojemu stylingu, ki me dela drugačno. Obožujem jih in še vedno sem mnenja, da jim studijske slike delajo veliko krivico.

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_01

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_02

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_03

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_04

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_05

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_06

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_07

Zaljubljena-v-barve_myunikat_TjasaVodeb_08

Roza obleka/tunika – Two way
Črne kapri hlače – s’Oliver
Trak za lase z rožico, zapestnica – Pikiriki
Natikači – Moses
Myunikat unikatnen nakit – Diamond kolekcija

Foto: by me – osebni arhiv