Objavljeno v

Dnevnik trenutkov in MINI-ji

Danes sem tudi jaz začela s pisanjem Dnevnika trenutkov.

Že nekaj časa sem razmišljala o tem, kam in kako bi si zapisovala vse te neponovljive, edinstvene trenutke, saj se mi zadnje pol leta dogaja res ogromno čudovitih stvari. Sedaj je za to poskrbela Aneja z Dnevnikom trenutkov, ki ga bom z veseljem izpolnjevala vsak dan!

Sva se pa z Anejo odločili, da ti pripraviva še malo presenečenje. Tvoja naloga je ta, da hitro naročiš svoj Dnevnik trenutkov in mogoče boš ravno ti ena izmed 30 srečnežev, ki bo poleg dnevnika prejela še te izjemno simpatične MINI-je, ki sem jih ustvarila jaz. Želiva, da se tvoj dan začne popolno in barvito, skupaj z Dnevnikom in MINI-ji, ki jih lahko nosiš ne glede na to, kakšne obveznosti imaš tekom dneva.

Zakaj je Dnevnik trenutkov primeren tudi ZATE? (preberi kaj ti sporoča Aneja)

Toliko ljudi si želi sreče in občutka, da so nekaj vredni. Želijo si, da bi ugotovili svoje poslanstvo in da bi bili njihovi dnevi polni motivacije, poguma in novih dogodivščin. Vsi bi radi prevzeli kontrolo nad svojim življenjem, a le redki so tisti, ki si dejansko vzamejo čas, da preučijo, kako to sploh narediti. Vsi pravijo, da potrebujejo več časa, a znotraj sebe vedo, da so oni tisti, ki si ga napačno razporejajo.

Tudi sama sem bila ujeta v ta krog, nato pa sem se odločila, da ne želim več čakati, da me dohitita čas in sreča. Hotela sem vaje! Hotela sem nekaj, kar bi izvabljalo le najboljše v meni in mi dolgoročno pomagalo, ne glede na to kaj bi mi prišlo na pot.  Hotela sem nekaj novega, nekaj kar še ne obstaja.

Raziskovanje se je postopoma prelevilo v testiranje. Skice na papirju so kmalu postale resničnost in razvoj dnevnika se je pričel. Zdaj pa vam lahko končno predstavim Dnevnik trenutkov – praktičen zvezek, ki čarobne dnevne trenutke spremeni v navdihujoče spomine. Dnevnik, ki vam bo, tudi ko boste mislili, da gre vse po zlu, še vedno stal ob strani in vam pokazal tiste sončne žarke, ki ste jih izpustili iz zornega kota. Podaril vam bo jasnost, umirjenost, občutek izpopolnjenosti, hvaležnosti in ponosa.

Življenje je prekratko, da bi levi nogi in kislemu vremenu sploh dali možnost kakorkoli upravljati z našimi trenutki.

Dovoli mi, da ti Dnevnik trenutkov osvetli pot, tudi ko boš mislil/a, da so zunaj samo temni oblaki.

Naroči ga na spodnji povezavi …
http://dnevnik.dosezisanje.si