Okrasne nalepke za živila

1,00 

Si tudi ti želiš, da imajo tvoje posodice za živila okrasne nalepke?

Z njimi lahko popestriš vse svoje posodice na polički v kuhinji, hkrati pa vedno veš kaj se skriva v njih. Na voljo imaš ogromno možnosti, sama pa izbereš tisto, ki ti najbolj odgovarja. Lahko jih uporabiš na plastiki, steklu, lesu, keramiki,…pomembno je samo, da je površina čista in suha.

Napisi so izrezani z napravo iz črne folije (kasneje tudi bele), ki je trpežna in obstojna, a jo umivamo samo pod hladno vodo. Ne priporočam pranje v pomivalnem stroju ali pod vročo vodo.

Njihova namestistev je zelo enostavna. Zraven so priložena tudi navodila.

Nalepke izbereš tako, da si izbereš želene napise in jih dodaš v košarico. Če napisa, ki bi ga želela (še) ni med zbirko ponujenih, izberi Napis po želji in svojo željo zapiši pod opombe pred oddajo naročila.

Cena za 1-5 nalepk = 1 eur/kom, cena za 6-10 nalepk = 0,95 eur/kom, cena za 11-15 nalepk = 0,9 eur/kom, cena za 16-20 nalepk = 0,85 eur/kom, cena za 21 ali več nalepk = 0,8 eur/kom Popust se obračuna avtomatsko.

Za vse dodatne informacije sem ti na voljo na nakit@myunikat.si

Počisti
Šifra: G-OBL Kategorija:

Dodatne informacije

Barva

črna

Uporaba možna

na plastiki, steklu, lesu, keramiki

Vzdrževanje

folija je trpežna in obstojna, a jo umivamo samo pod hladno vodo. Ne priporočam pranje v pomivalnem stroju ali pod vročo vodo.