Okrasne nalepke za živila – pisava 1

1,00 

Si tudi ti želiš, da imajo tvoje posodice za živila okrasne nalepke?

Z njimi lahko popestriš vse svoje posodice na polički v kuhinji, hkrati pa vedno veš kaj se skriva v njih. Na voljo imaš ogromno možnosti, sama pa izbereš tisto, ki ti najbolj odgovarja. Lahko jih uporabiš na plastiki, steklu, lesu, keramiki,…pomembno je samo, da je površina čista in suha.

Napisi so izrezani z napravo iz črne ali bele folije, ki je trpežna in obstojna. Poleg testnega napisa, so zraven priložena tudi vsa ostala navodila, a je njihova namestitev zelo enostavna.

Nalepke izbereš tako, da si izbereš želene napise in jih dodaš v košarico. Če napisa, ki bi ga želela (še) ni med zbirko ponujenih, izberi Napis po želji in svojo željo zapiši pod opombe pred oddajo naročila.

Cena za 1-5 nalepk = 1 eur/kom, cena za 6-10 nalepk = 0,95 eur/kom, cena za 11-15 nalepk = 0,9 eur/kom, cena za 16-20 nalepk = 0,85 eur/kom, cena za 21 ali več nalepk = 0,8 eur/kom Popust se obračuna avtomatsko.

Za vse dodatne informacije sem ti na voljo na nakit@myunikat.si

Šifra: G-OBL-1 Kategorija:

Dodatne informacije

Barva napisov

bela, črna

Uporaba možna

na plastiki, steklu, lesu, keramiki

Navodila

NAJPREJ poskusimo nalepiti (na podobno podlago) nalepko TEST in jo nato operemo v pomivalnem stroju, da najprej vidimo kako se nalepke nalepijo in nato kako obstojne so v našem pomivalnem stroju.

Ostala navodila so priložena k nalepkam.

Vzdrževanje

Pranje v pomivalnem stroju (razen, če je testni kos ok) in namakanje v vroči vodi odsvetujem. Folija je trpežna in obstojna, a jo zaradi daljše obstojnosti napisov umivamo samo pod vodo. Po njej tudi ne drgnemo z gobico, da ne odlepimo manjših delčkov.

Morda vam bo prav tako všeč…