PLETENA zapestnica | različne barve

8,00 

Pletene zapestnice so super modni dodatek, ki v hipu popestrijo prav vsak tvoj styling, tudi npr. belo majčko in jeans kavbojke/krilo, hkrati pa so skoraj obvezne v družbi kopalk, torej na plaži. Lahko jo nosiš samostojno ali v kompletu z ostalimi barvami.

Ideja za unikatno darilo
Izdelek je zapakiran v prikupne in ročno potiskane, natur škatlice, ki so odlična ideja tudi za unikatno darilo.

Opis

 • BARVA in MATERIAL
  – pletene zapestnice (trenutno) v beli, pastelno roza, neon roza, viola, modri, sivi, bež, neon rumeni, neon oranžni, fuksija in temnejši modri barvi
  – v celoti so moje ročno delo, izdelane/spletene so iz debelejše vrvice
  – zapestnica je primerna za obseg zapestja od cca 15 cm naprej in se prilagodi na večino ženskih zapestij, če bi želeli manjš0/večjo, to zapišite pod opombe pred zaključkom naročila.
 • VZDRŽEVANJE zapestnice
  – ZAPESTNICA – Z njo se lahko kopamo/tuširamo.
 • ZALOGA
  izdelujejo se sproti glede na naročila. Rok izdelave 1 delovni dan

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik in različnih barvah na zaslonih ekrana. Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.

Dodatne informacije

Barva

01 BELA, 02 PASTELNO ROZA, 03 NEON ROZA, 04 VIOLA, 05 MODRA, 06 SIVA, 07 BEŽ, 08 NEON RUMENA, 09 NEON ORANŽNA, 10 FUKSIJA – ROZA, 11 TEMNEJŠA MODRA

Morda vam bo prav tako všeč…