Unikaten TUBA šal | simpl

30,00 

Unikaten & ročno izdelan TUBA šal (podaljšana verzija) je primeren za prehodna obdobja, ko so jutra in večeri že/še hladna. Dovolj topel je tudi za pozimi, lahko pa ga nosimo samo kot modni dodatek k svojemu sylingu. Izdelan je iz kakovostnega materiala v SIMPL verziji*.

Ideja za unikatno darilo
Šal je odlična ideja za unikatno darilo, saj je pakiran v natur in ročno potiskane škatlice. Po želji lahko dodam tudi posvetilo.

Opis

 • * SIMPL verzija
  vsak tuba šal je unikat, vendar je v simpl verziji izdelanih več podobnih, pri katerih se malenkost razlikujejo detajli, saj so odvisni od tega kako je izrezano blago.
 • OBLIKA šala (izdelana po mojem kroju)
  je podaljšana tuba, ki si jo nadenemo preko glave. Tuba je zadaj krajša in spredaj daljša, da nam lepše stoji ob vratu. Ker je daljši, s prijetnega in udobnega materiala, se ta lepo naguba ob vratu. Nudi nam kar nekaj možnosti različnega nošenja, saj lahko njegove robove poljubno zavihamo/odvihamo. Po želji ga lahko nosimo tudi obojestransko.
 • VELIKOST tuba šala (merjen je obseg najožjega, a raztegljivega dela)
  velikost S je med cca 48 – 49 cm (tega nosim tudi sama – obseg moje glave 55 cm, obseg vratu 33 cm)
  velikost M je med cca 53 – 54 cm, nato se šal razširi
 • BARVA in MATERIAL tuba šala
  NOTRANJOST (95% bombaž, 5% elastan) – svetlo zelena
  ZUNANJOST (95% bombaž, 5% elastan) – bel z zelenimi listki
 • VZDRŽEVANJE šala
  Pranje na 30 stopinj s podobnimi barvami. Odsvetujem sušenje v sušilnem stroju.
 • ZALOGA
  šal je že izdelan, prilagoditve po želji niso možne.

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik in različnih barvah na zaslonih ekrana.