Objavljeno v

Barviti & unikatni šali

jaaa, KONČNO so tukaj in ravno ob pravem času, saj so tisti modni dodatek, ki te bo v prihajajočih hladnih dneh grel, hkrati pa bo zaradi svoje edinstvenosti dodal še zadnjo piko na i tvojemu stylingu.

A pot do tukaj je bila prav zabavna…

Priznam, ideja o lastni kolekciji šalov se je rodila že nekaj let nazaj, ampak ker nisem imela pojma o šivanju, je ostala skrita in zaprašena nekje v predalu vse do lani poleti, ko so začeli nastajati moji prvi testni zajčki.

Zgledalo je nekako tako, da sem poskusila en kup variant, jih testirala, pa nikakor nisem našla tistega pravega kroja, ki bi me prepričal, da bi lahko rekla seveda, to je to.

Vmes sem nekaj krojev tudi že kupila, pa poskusila izdelati po njih, pa tudi nad njimi nisem bila navdušena. Tako sem po nekaj mesecih testiranja vse skupaj spet postavila v kot in v glavi premlevala kako naprej. Ni in ni bilo navdiha, vse do letošnjega poletja, ko so me prijateljice (punce HVALA vam!) spet začele priganjati, da nujno rabijo unikatne šale.

In zgodil se je prvi velik premik,

ko sem uspela iz različnih krojev sestaviti skupaj svoj kroj, točno tak, ki mi je pisan na kožo. Najprej meni, potem pa skozi testiranja tudi ostalim. Ker je bilo navdušenje res veliko, sem skočila iz svoje cone udobja in se lotila ustvarjanje prvih pravih unikatnih kosov.

In danes tisti dan D,

ko svoji največji ljubezni – nakitu, dodajam svojo prvo, unikatno, barvito in edinstveno kolekcijo modnih dodatkov – šalov.

Vsak šal, ki ga vidiš na spletnih poličkah, je na voljo samo en, enaka ponovitev žal ni mogoča, kajti sestavljeni so iz različnih majhnih koščkov, ter različnih barvnih kombinacij, ki na koncu sestavljajo celoto. Za piko na i pa ima tudi vsak šal drugače izdelane končne detajle (šive, dodatke,..)

Nastajajo tako,

da so koščki pošiti na sprednji in zadnji strani, da dobijo še bolj abstrakten videz. Nato sta oba dela sešita skupaj in ponovno abstraktno pošita – torej, če želiš ravne in točne šive, potem ti šali niso zate. Če pa želiš nekaj drugačnega, nekaj kar boš imela zgolj in samo ti, pa si vabljena, da si >> tukaj << hitro izbereš svojega. O času, ki pa ga porabim za izdelavo samo enega, pa raje ne bi komentirala, kajti gre ga preprosto preveč, a me končni izdelek vedno znova prepriča, da je tega vreden.

Zakaj izbrati UNIKATEN šal?

  • Ker so edinstveni, barviti in s kupom mini detajlov, kateri jih delajo preprosto drugačne,
  • ker te v hladnih dneh te grejejo, hkrati pa dodajo še zadnjo piko na i tvojemu stylingu,
  • super so v kombinaciji z MINI uhančki in prstanom, kajti lahko nadomestijo tudi kakšno izmed unikatnih verižic.
  • Izdelani iz kakovostnega materiala, ki je zelo prijeten za nošenje, hkrati pa jih brez problema lahko opereš z ostalimi oblačili.

Celotna ponudba

>> UNIKATNIH in BARVITIH šalov <<

je v tem trenutku samo še en klik stran. Hitro si izberi svojega, ter z njim dodaj še zadnjo piko na i svojemu stylingu.

Sedaj pa samo še HVALA iz SRCA! Zelo vesela bom tudi tvojega mnenja!