Objavljeno v

Danes je dan za prazovanje

danes-je-dan-za-prazovanje

Že nekaj dni TI omenjam, da se bliža dan D, ki mi je spremenil življenje in da je to res en VELIK razlog za praznovanje.

In danes je KONČNO tukaj. Danes je zame en zelo, zelo pomemben dan. Razlogov za veselje imam v zadnjih dneh sicer kar nekaj, ampak današnji je pa vsem tem pika na i.

uradno se je začelo tam nekje junija 2015, ko sem stvari končno vzela v svoje roke. No ja, čeprav mi delo z računalnikom in spletom ni bilo nikoli tuje, vztrajnosti imam tudi več kot preveč, pa sem kljub vsemu pred tem vsaj ene petkrat obupala …

…junija sem si pa rekla: “DOVOLJ je in VZTRAJAJ ne glede na vse!” Na žalost ali pa na srečo sem bila tudi sama na popolnoma istem kot večina, ki starta s svojim biznisom – nisem imela dovolj denarja, da bi lahko investirala v eno odlično spletno stran, tako sem se je lotila SAMA z mini pomočjo bratranca.

Koliko tem ur sem preživela v urejanju le te, v slikanju izdelkov, dodajanju izdelkov na splet, pisanju besedil,… si sploh ne upam več pomisliti, ker je to projekt, ki se nikoli ne konča…a vseeno je moral priti dan D, ko sem rekla TO, JE TO in jo poslala v svet …

… in ta dan D se je zgodil točno na DANAŠNJI dan, že 6 let nazaj

Pravzaprav ne vem, ali bi sedaj od veselja jokala, skakala, kričala… ampak kljub temu, da sem v ta projekt vložila več kot celo sebe, da sem investirala res OGROMNO, OGROMNO svojega časa, pa moram priznati, da je bila to daleč NAJBOLJŠA možna odločitev.

Naj se sliši še tako čudno, ampak danes sem res neizmerno HVALEŽNA sebi, da sem kljub vsem oviram (ki jih ni bilo tako malo – med njimi ena največjih in najtežjih – decembrsko sesutje spletne strani s strani hekerjev, ki mi je pobrala nekaj dni življenja) vztrajala, delala naprej, nadgrajevala, dopolnjevala,…zato sem se odločila, da danes svoje veselje delim tudi s tabo.

Tako je padla odločitev, da si delček moje “tortice VESELJA” zaslužiš tudi TI, ker brez tebe, tvoje podpore, nakupov, mnenj,… ne bi bila tukaj, kjer sem. Zato HVALA, HVALA, HVALA iz srca, da so moje sanje lahko postale resničnost!

Moje DARILO tebi = 20 % popust na vse izdelke po redni ceni (različne kode in popusti se ne seštevajo) in ga lahko izkoristiš do vključno jutri, (nedelje, 31. oktobra), do polnoči.

Vse kar moraš storiti je, da si izbereš svoje najljubše unikatne izdelke in pri zaključku naročila uporabiš kodo > VESELJE20 , nato pa jaz pripravim tvoj paketek (v katerem te bosta čakali še dve dodatni presenečenji) in te v naslednjih dneh z njim razveseli poštar.

Tukaj je še tvoja bližnjica do > UNIKATNIH izdelkov, sedaj pa ti zaželim čudovit dan in še lepši vikend!