Objavljeno v

Mi dovoliš, da te objamem?

dovolis-da-te-objamem-myunikat-tjasavodeb

Mrzla jutra so kot nalašč, da iz svojih omar vedno znova privlečemo vsa najtoplejša oblačila. Če pa si bolj zmrznjene sorte (tako kot jaz), potem zagotovo ne greš od doma brez šala, ki te prijetno greje skozi cel dan.

V moji omari se jih najde res ogromno, od pletenih do šivanih. Večina njih je unikatnih, saj želim v zimskih dneh prav z njimi dodati piko na i svojemu stylingu, a kot je tipično zame, mi mora biti res pisan na kožo. Seveda se mi velikokrat tudi zgodi, da pride do “težave”, ko mi nekaj ne odgovarja, ko si želim nekaj drugače, nekaj posebnega, unikatnega,.. to potem tudi zelo hitro izkoristim kot odlično priložnost in grem kar sama v akcijo.

Nekaj podobnega se mi je zgodilo tudi v zadnjih dneh, saj sem si res že ZELO dolgo želela narediti linijo, ki bo SIMPL in bo namenjena večjemu krogu ljudi. Vem, da nismo vsi “narejeni” za abstraktne in nenavadne izdelke, veliko jih raje nosi lepe in simpl variante, ki se odlično kombinirajo tako na športne kot tudi malo bolj elegantne stylinge. Če si med njimi tudi ti, potem sem prepričana, da ti bodo prav SIMPL unikatni šali pisani na kožo.

Mi dovoliš, da te objamem?
Tokrat lahko to naredim na malo drugačen, a varen način, kajti včasih imam res nenavadne asociacije pri ustvarjanju svojih izdelkov in enako je bilo tudi pri SIMPL verziji. Namreč z njimi sem želela ustvariti občutek objema (teh je v zadnjem letu čisto premalo), ko je šal lepo in prijetno ob vratu, hkrati pa te zaradi toplih in kvalitetnih materialov prijetno in lepo greje. Sprejmeš objemček, da te bo večkrat opomnil kako si lepa, kako si čudovita, kako si edinstvena?

Tokrat lahko izbiraš med celo paleto, saj je vsak izmed njih res topel in prijeten >> UNIKATNI in BARVITI šali <<