Objavljeno v

Styling – Glamur. Eleganca. Udobje.

Ženske smo posebna bitja, ki obožujemo Glamur. Eleganco. in Udobje.

Kako pa vse to skupaj združimo v en styling, je tokrat za nas predstavila modna blogerka Love, Eva (Eva Pakiž), ki je preprosta ženska in velika ljubiteljica estetike. Že od nekdaj je zaljubljena v modo in v zgodnjih študentskih letih je ta svet resnično vzljubila. Pravi, da ji je zlezel pod kožo in da postal je njena strast, za katero si želi, da se nikoli ne konča.

Eva je v zadnjih letih urednikovala tudi na modnih in lifestyle portalih Fashion.si in Etiketa Magazin, ter delovala na področju odnosov z javnostmi v sklopu agencije Idealia d.o.o. V modnemu svetu se je kot velika ljubiteljica estetike zapisala še preden je pričela z resnim delom in zaključila študij novinarstva na Fakulteti za družbene vede. Že konec gimnazijskih let se je podala v manekenske vode in bila sprva pod okriljem agencije Hering Models, kasneje pa je kot varovanka modne agencije Bronz opravljala manekenska dela doma in v tujini.

Na njeni spletni strani nam zelo pogosto predstavlja različne stylinge, za različne okuse. Danes pa sem se z razlogom odločila, da ti predstavim prav tega. Zakaj? Ker sem ZELO ponosna, da v njem nosi tudi moj srebrn unikaten prstan.

EvaPakiz

Foto: osebni arhiv Eve

Več slik in celoten zapis o stylingu Glamur. Eleganca. Udobje.

si ga lahko ogledaš in prebereš  >> TUKAJ <