Objavljeno v

iSwap je TOP!

Se zavedaš, da večino časa nosiš samo 20 % vseh oblačil, ki jih imaš v svoji omari? Tistih ostalih 80 % pa tam veselo počiva in čaka na boljši jutri. No, to se bo kmalu spremenilo, saj imajo te štiri punce iz Maribora zate super rešitev in to je dogodek iSwap, za katerega jaz pravim da je res TOP!

iSwap

Kaj je iSwap in čemu je namenjen?
iSwap je skupnost modnih navdušenk, ki za nas organizirajo modne dogodke. Te so namenjeni izmenjavi naših oblačil, modnih dodatkov in konec koncev tudi preobrazbi celotne garderobe. Slogan iSwap-a se glasi: ”Prinesi, zamenjaj, odnesi.” To pa pomeni, da pobrskaš po svoji omari, iz nje odstraniš vse kose oblačil, ki jih ne boš več nosila, jih odneseš na dogodek iSwap in tam zamenjaš z novimi, tistimi, ki ustrezajo tebi, tvojemu življenjskemu slogu in načinu življenja.

Tako se boš na hiter način znebila vseh premajhnih ali prevelikih kosov, kosov, ki jih ne znaš kombinirati ali pa so “posledica” tvojega hitrega in nepremišljenega nakupa. Ti pa si boš brezplačno ustvarila novo garderobo, polno oblačil, ki jih boš z veseljem nosila.

Tudi unikatni izdelki Myunikat so bili del Jesenske menjalnice
Pretekli vikend, sem bila tudi sama del iSwap dogodka v Mariboru, kjer sem imela možnost predstaviti svoje unikatne izdelke in se hkrati prepričati kako iSwap menjalnica pravzaprav zgleda in poteka. In moram ti priznati, da sem bila zelo, zelo navdušena in da so vsa naša prepričanja, da nekaj rabljenega ni dovolj dobro, odveč. Takega dogodka sem se udeležila prvič, pa čeprav sem se z menjavo oblačil srečala že večkrat.

iSwap_myunikat

Recikliraj in zamenjaj svoja oblačila
Ker imam tudi sama OGROMNO novih ali skoraj novih oblačil, ki jih ne nosim, sem se že pred časom odločila, da  jih z veseljem zamenjam za kakšen drug, nov in unikaten kos. In tako sem vedno znova navdušena, ko me doma pričaka paketek in ko se moja omara polni z kosi oblačil, ki jih nato z veseljem nosim in tudi obožujem.

Zato naj tudi tebi ne bo nerodno, če kdaj s kom kakšen kos zamenjaš ali kaj rabljenega kupiš, ker nisi zaradi tega prav nič manj vredna. Le kdo pa ve, kje si ti to stvar dobila? Pomembno je, da se v njej počutiš samozavestno in da jo nosiš z veseljem. In to je tisto kar šteje, zato naj recikliranje oblačil, na način menjave zaživi tudi pri tebi!

Si želiš še več objav na to temo? Te zanimajo kakšne so moje izkušnje z menjavami?

Napiši v komentar ali pa mi skupaj s tvojim vprašanjem pošlji na mail tjasa.vodeb@myunikat.si

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.