Objavljeno v

Styling – Elegantno v jesen

Pisana in hladna jesen je prikorakala k nam, zato smo naše poletne stylinge pospravile v omaro in naredile prostor malo hladnejšim. Ker pa je zadnje obdobje polno različnih dogodkov, bo temu primeren tudi današnji styling.

Kako izbrati elegantna oblačila?
Na srečo, mi ni tokrat bilo potrebno hiteti po trgovinah in iskati pravo kombinacijo, saj se občasno kar tako, za dušo, sprehodim med njihovimi obešalniki in ko mi je nekaj res ZELO, ZELO všeč, to tudi kupim. Čeprav včasih kakšen kos čaka, da ga oblečem, tudi po več mesecev, mi na koncu zagotovo pride zelo prav. Tako je bilo tudi tokrat s temno modro oblekco (s’Oliver), blazerjem (Marx) in salonarji (Tamaris). Vsi trije kosi so bili v modri barvi, blazer je imel tudi bele in zlate nitke, semiš salonarji pa modro-črno kombinacijo, čeprav je skupaj delovalo kot celota, pa vseeno nisem bila najbolj zadovoljna. Zakaj?

Potrebovala sem še piko na i za k temu stylingu!
Poleg zlatega unikatnega nakita, ki je obvezni del in sem si ga izdelala prav za k tem stylingu, pa sem si dala izdelati tudi poseben pas. Tako so mi punce v Atelje Dobrovoljc uresničile moje želje in izdelale najbolj top unikatni pas, ki je popestril obleko in dal še tisto malo piko na i celotnemu stylingu.

Elegantna jesen_myunikat_TjasaVodeb_01

Elegantna jesen_myunikat_TjasaVodeb_02

Elegantna jesen_myunikat_TjasaVodeb_03

Elegantna jesen_myunikat_TjasaVodeb_04

Elegantna jesen_myunikat_TjasaVodeb_06

Elegantna jesen_myunikat_TjasaVodeb_05

Unikaten pas – Atelje Dobrovoljc
Obleka – s’Oliver
Blazer/jakna – Marx
Salonarji – Tamaris
Unikaten prstan in uhani – Zlata kolekcija (izdelan po naročilu)

Za moje nohte poskrbijo punce iz Nillandia – dežela lepote
Foto: Andrej – osebni arhiv

Si že videla to TOP majčko, ki jo lahko nosiš ne glede na letni čas? >> TUKAJ <<