Objavljeno v

Naj bo vsak dan, najlepši dan v življenju!

Draga moja!

Bodi to, kar si, ter sanjaj in dovoli, da tvoje sanje postanejo resničnost. Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju! Predvsem pa verjemi VASE in v svoje SPOSOBNOSTI!

Življenje ti vsakodnevno ponuja neskončno vrat in priložnosti, pojdi skozi tiste, ki so malenkost manj dostopne (zaradi večjih izzivov) in zagrabi priložnost, ob kateri začutiš, da je namenjena tebi, tvojemu zadovoljstvu, sreči in veselju. Vsaka izmed teh, je bila na tvojo pot poslana z razlogom in če si nekaj MOČNO, MOČNO želiš se ti to tudi uresniči. Ne verjameš? Meni se je!

A tudi to se ne bo zgodilo takoj, v tem trenutku, ampak je za to potreben čas, vztrajnost, vztrajnost, vztrajnost in močna volja! In to je TOP recept za uspeh, pri katerem je MOŽNO čisto VSE, a ne iz domačega kavča.

Sama sem si že zelo dolgo želela biti v revijah, stati pred objektivom, da drugi vanj ujamejo mene in mojo unikatno zgodbo, ki jo želim deliti s svetom. S povezovanjem in spoznavanjem novih ljudi, se mi je to uresničilo in zgodil se je že prvi korak, za katerega si želim, da se še nadaljuje. Iskreno povedano, želim si delati za kakšno izmed revij, želim si da bom še v kakšni reviji in verjamem, ter čutim, da se mi bo ta moja VELIKA želja že kmalu uresničila.

IN magičen trenutek, ko se zagledaš v reviji Zarja

TjasaVodeb_myunikat_Zarja_02

To je zgodba o veliki preobrazbi
Bila je sreda zjutraj, ko je bilo potrebno vstati malo bolj zgodaj (sploh zame, ker običajno hodim spat šele ob štirih zjutraj – nočna ptica, kaj naj), ampak na srečo sem se morala na »kraj zločina« sprehoditi samo par korakov stran od mojega doma v Ljubljani.

TjasaVodeb_myunikat_Zarja.

Najprej »škljoc, škljoc« in zabeleženo je bilo moje stanje ob 8-ih zjutraj, ko sem bila še z eno nogo v postelji. A nič zato, tam sem bila z razlogom, da me razvajajo in mi naredijo veliko spremembo. Tako je najprej sledilo razvajanje v frizerskem salonu. In ker sem sama ena izmed tistih, ki obožuje svojo naravno barvo las, sem želela, da taka tudi ostane. S frizerko Jano sva se tako dogovorili o bolj svečani pričeski, saj si sama nikoli ne naredim kaj podobnega. In končni rezultat je bil FANTASTIČEN! No, tukaj je še foto dokaz, kako je zgledala iz drugega zornega kota.

TjasaVodeb_myunikat_Zarja_frizura

Po frizerskem razvajanju je sledilo še ličenje, v mojem primeru dopolnitev ličenja, saj vsakodnevno že sama prisegam nanj. A tudi tukaj nisem ena izmed tistih, ki bi na sebe spravila tono ličil in pudrov, ampak prisegam na čim bolj naraven make up, pri katerem pa vedno poudarim oči (JA, obožujem jih – te moje velike, zelene oči).

In še moj najljubši del preobrazbe, pri katerem je za piko na i poskrbela stilistka Nana Sojer. Pripravila mi je prav poseben styling v katerem sem se počutila kot prava princesa. Tista, ki bi se lahko sprehodila tudi po rdeči preprogi ali pa se udeležila podelitve oskarjev v Hollywoodu. In ne, ni bilo še konec, sedaj me je morala v svoj fotografski objektiv ujeti še Mateja, da je črno na belem, da je preobrazba uspela.

TjasaVodeb_myunikat_Zarja

(Foto: Andreja, osebni arhiv)

Uživala sem, uživala
Skratka, preživela sem čudovit dan, v najboljši družbi, s polno smeha in nove motivacije. In z največjim veseljem, se bom še kdaj prepustila kakšnemu podobnemu razvajanju, saj jih obožujem. Tako kot obožujem razvajanje tebe in tvoje duše, tako z veseljem se razvajam tudi sama, saj veš, kar daš, to dobiš nazaj v pomnoženi obliki in še kako res je!

Objem,
tvoja unikatna Tjaša

Celoten prispevek o moji stilski preobrazbi,
pa lahko prebereš v tokratni reviji Zarja (letnik II, št. 41).