Objavljeno v

POSEBNA novička!

Draga moja, danes imam zate prav POSEBNO novičko!!!

Obožujem razvajanje, tako tebe, kot tudi sebe. In ker se jaz v tem trenutku že veselo razvajam v Nillandia – dežela lepote, sem se odločila, da bom današnji dan z razvajanjem polepšala tudi TEBI!

Sedaj pa tako! Včeraj sem se veselo zakopala med vse moje izdelke in ugotovila, da je še kar nekaj takih (malo starejših in iz mojih začetkov ustvarjanja s FIMO maso), ki še niso našli svojih lastnic in ker potrebujem prostor za nove, sem se odločila, da bom te z največjim veseljem PODARILA tebi in še kakšni!

Na svojo novo lastnico tako čakajo različne verižice, viseči uhančki in uhančki MINI-ji. Torej, če bi tudi TI želela imeti svoj unikaten kos, popolnoma BREZPLAČNO, mi hitro piši na >> tjasa.vodeb@myunikat.si <<, v sporočilo pa napiši, kaj od zgoraj zapisanega bi imela in v katerih barvah. (npr. MINI-ji, rdeča barva).

Nato bom jaz v miru pogledala in ti odgovorila na sporočilo, kjer bo tudi zapisano ali te bo v naslednjem tednu s paketkom presenečenja razveselil poštar.

p.s. Pa še to, obdarila bom več punc in prav vsaka bo BREZPLAČNO prejela kos unikatnega nakita. Ker si super, jaz pa tudi!

p.s.2 In ne pozabi te SUPER novičke sporočiti tudi tvoji prijateljici!

Zdaj pa hitro v akcijo in mi pošlji tvoje sporočilo

na mail >> tjasa.vodeb@myunikat.si <<