Objavljeno v

Styling – Z barvami v hladnejše dni

V glavi imaš že nekaj dni točno določeno kombinacijo in točno določene kose oblačil, a ko jih oblečeš vse skupaj, izgledaš grozno. Vsi rjavi, pa vsak svoj odtenek. In ko končno skupaj sestaviš nekaj, pa ugotoviš, da nimaš pravih čevljev. Si najdeš druge čevlje, ki so ti top, pa se ne počutiš dobro v oblekci… Joj, ti je tole kaj znano? Ok, da o kaosu, ki je pri tem nastal raje sploh ne govorim.

Zakaj ravno ta barvna kombinacija?
Po celem večeru probavanja in sestavljanja malo drugačnega celotnega stylinga, ki sem ga potrebovala za na kosilo zlate poroke, od babi in dedija, sem se na koncu odločila za tega, saj sem nujno potrebovala barve in energijo, ki so mi jo le te dale. In kljub mrazu sem se v njem počutila odlično.

Barve, barve, barve
Barve, pa so lahko tudi del tebe, prav vsak dan v letu in tudi če je zunaj že mrzlo. Običajno se prav vsi, takoj, ko pride jesen in nato zima, zatekamo k bolj umirjenim barvam, saj si ne želimo izstopati in tudi v trgovinah nam ponujajo same hladne barve. Sama pa si pravim drugače. Zakaj pa ne? Zakaj pa ne bi bila jaz drugačna? Zakaj pa bi vedno morala slediti modnim smernicam? In zakaj bi vedno morala biti ena izmed mnogih?

Se kdaj vprašaš to tudi sama in nato slediš sebi in svojemu notranjemu glasu ali ti je to popolnoma vseeno?

Upaj si biti DRUGAČNA in bodi UNIKAT!
Čeprav obleka naredi človeka, pa se moraš tudi ti v njej počutiti odlično. Prav nič ti ne bo pomagalo, če boš imela na sebi najdražjo obleko, če pa boš izžarevala in od sebe oddajala žalost. Pomembno je, da vedno karkoli imaš na sebi, da se počutiš samozavestno in privlačno, saj boš le takrat to, kar resnično si – UNIKAT!

Ti si energija in energija je vse!
Imam pa tudi to sposobnost, da v trenutku začutim ali mi tiste barve in oblačila dajejo energijo, ki jo v danem trenutku in situaciji potrebujem ali ne. Včasih, ko se mi zelo mudi in si ne pripravim pravočasno stvari, se mi še zgodi, da dam nase kakšen kos, ki me potem cel dan nervira. Nekako ga ne začutim k celoti. Ampak zato nimam slabšega dne, bi se pa zagotovo počutila še boljše, če bi npr. imela samo drugo jakno ali pa druge hlače.

Z barvami v hladnejše dni
Današnji styling je sestavljen iz različnih bravnih kosov oblačil. Če te zanima kje lahko kakšnega izmed njih kupiš, si preberi v nadaljevanju.Z barvami v hladnejse dni_01

Z barvami v hladnejse dni_03

Z barvami v hladnejse dni_04

Z barvami v hladnejse dni_06

Z barvami v hladnejse dni_05a

Hlače in bela majčka – Two way
Pulover – C&A
Plašč – Marx
Salonarji – Tamaris
Unikatna špangica – Pikiriki
Unikaten nakit – Myunikat

Za moje nohte poskrbijo punce iz Nillandia – dežela lepote
Foto: Andrej – osebni arhiv

Iščeš unikatno idejo za eleganten styling? Klik, klik >>TUKAJ<<