Objavljeno v

Ustvarjaj SANJSKO in NEPOZABNO leto

To je njeno poslanstvo, njen moto in njeno glavno vodilo, zakaj počne vse, kar počne.

O sebi je zapisala…
»Več kot dve desetletji sem imela občutek, da sem zgolj robot, ki ga upravljajo drugi. Bila sem punčka brez kančka samozavesti, brez ideje, kaj bi počela v življenju in na smrt prestrašena kakršnega koli neuspeha. Strah me je bilo izraziti svoje mnenje in želje, ker sem bila naučena, da so moje besede ničvredne. Z vsako celico svojega telesa sem verjela, da sem najgrša in najbolj neumna oseba na celem svetu in da mi ni pomoči.«

Njen nekoč največji izziv?
Reči si – rada se imam. Zakon sem. Všeč sem si. Tako se je sovražila, da si niti potihoma ni upala izreči teh besed.

Veš kakšno olajšanje ji je bilo, ko je končno nehala sama sebe zaustavljati. Ko je začela z vsakim novim korakom odkrivati novo sebe in končno videla, koliko lahko naš nasmeh polepša nekomu dan.

In samo en DOVOLJ JE, ti lahko resnično spremeni življenje na bolje. JA, tudi tebi.
Odloči se, da je DOVOLJ samopomilovanja, stalnega sekiranja in nespoštovanja samega sebe. Ne dovoli si več, da si sama svoj največji sovražnik in se odloči, da ne boš več samo nemo gledala, kako drugi krojijo tvojo usodo. Sama sebi reči DOVOLJ JE in zapriseži, da boš postala najboljša verzija SEBE, ker si zaslužiš srečo, veselje in svobodo.

Aneja skozi moje oči…
Aneja, je tisti sonček, zaradi katerega je moj dan in moje življenje postalo veliko boljše in lepše. Spremljam jo že od samega začetka, ko je stopila na svojo pot in ko še niti nisem vedela kdo stoji za tem projektom. Saj veš, spremljaš nekoga, ker so ti všeč njegove objave, ker se najdeš v njih, ne veš pa kdo jih kreira. Počasi, počasi se mi je tudi to razjasnilo in sedaj, ko jo tudi osebno poznam in ko poznam celotno njeno zgodbo, ter čez kakšen šit v življenju je morala iti, lahko rečem samo uauuu!

Večina njej podobnih obupa že ob prvem neuspehu, ob prvi kritiki, ob vseh zbadanjih in zafrkavanjih, a ONA ni. Skozi težko preizkušnjo je o sebi odkrila VELIKO novega. – Da se ima KONČNO rada. Da si je KONČNO všeč. In še mnogo več. Priti do tega velikokrat ni lahko, a ona je tako našla sebe in sedaj s svojim znanjem pomaga vsem nam! Bravo, Aneja!

Aneja me je tudi naučila, da ljudi ne ocenjujemo glede na njihov izgled, ampak moramo VEDNO pogledati v njihovo dušo in srce, saj se tam skriva tista prava vrednost osebe!

Aneja_myunikat

Najino skupno druženje, junij 2016

V moji lasti pa so tudi prav vsi njeni izdelki, ki jih je naredila in izdala s svojim izjemnim znanjem. Vsak izmed njih je nekaj posebnega in je v meni pustil velik pečat, za kar sem ji še danes iz srca neizmerno hvaležna. Katere produkte in storitve je poslala k nam v svet in lahko pomagajo tudi tebi, si lahko ogledaš >> TUKAJ <<

To pa še ni vse…
Sem tista, ki neskončno obožuje unikatna dela in prav tako obožujem tudi unikatne planerje. Dolgo časa sem si iskala planer, ki bo nekaj posebnega in drugačnega, predvsem pa da je #madeinslovenia.

Ko je Aneja za leto 2015 izdala prvega, sem bila navdušena in ko je lani izdala novega za leto 2016 sem bila še bolj navdušena. Zakaj? Ker je popolnoma drugačen od ostalih, saj je razdeljen na dva posebna dela. V prvem delu ima ogromno vprašanj, ki analizirajo naše preteklo leto in nas z novimi vprašanji postavlja pred nove izzive in cilje. V drugem delu, pa si zapisujemo naše dnevne obveznosti, ideje, želje, sanje,… To sem o planerju Ustvarjam sanjsko leto zapisala lani >> tukaj <<

In sedaj sta tukaj že…
NOV planer in rokovnik za ustvarjanje novega sanjskega in nepozabnega leta 2017. Čeprav je do konca leta še kar nekaj časa, pa sem že komaj čakala, da dobim v roke svoj tiskan izvod. Bil je petek, ko me je poštar razveselil z NAJLEPŠIM, NAJBOLJŠIM in NAJBOLJ oh in sploh paketkom. Iskreno povedano, skakala sem kot en mali otrok. Jaaa, vso to otroško navdušenje je v trenutku privrelo iz mene in sedaj KOMAJ čakam, da ju lahko začnem uporabljati.

 Planer Ustvarjam sanjsko leto1

Za katerega se odločiti? Za enega ali oba?
Vsak zase je lahko samostojen, a skupaj se odlično dopolnjujeta. Planer je tisti, ki ga preprosto moraš imeti, če želiš po korakih doseči svoje sanje. In verjemi, da je s tem planerjem to tudi možno. Ker pa sama veliko hodim naokoli po različnih sestankih, srečanjih,… je bil planer (ki je večji) zame prevelik in pretežak, zato sem že lani Aneji izrazila željo o malem planerju za v torbico….in DANES ga imam! Noro, kajne!

Planer Ustvarjam sanjsko leto_planer
Planer Ustvarjam SANJSKO leto 2017 ti pomaga na vsakem koraku, saj ima veliko vsebine o tvojih ciljih in sanjah za prihajajoče leto 2017.
Planer Ustvarjam sanjsko leto_rokovnik
Rokovnik Ustvarjam NEPOZABNO leto 2017 – je dodatek planerju oz. lažja, precej krajša in manjša različica planerja za v torbico. Primeren je za sestanke in da ga lahko lažje nosiš s seboj.

 

 


Pa TI, že imaš svoj planer za pisanje svoje zgodbe v letu 2017?

Ta čudovita dva planerja, ki jih močno priporočam vsakomur, sta samo še klik stran od tebe.

Z vsemi podrobnostmi, ki so v notranjosti, ju najdeš >> TUKAJ <<