Objavljeno v

Styling – Barvito in razigrano

Poletje se počasi približuje h koncu, ampak barvite in razigrane barve naj te spremljajo tudi v jesenskih in hladnejših dneh, ki prihajajo. Sama sem na letošnjih poletnih razprodajah v Ateljeju Dobrovoljc našla tole TOP, unikatno in barvito majčko. Bila je ljubezen na prvi pogled in takoj sem vedela, da bo moja.

Mojih 5 razlogov: ZAKAJ?
1. Ker je UNIKATNA in imam tako samo jaz.
2. Ker jo lahko nosim na kratke ali dolge hlače,
3. na jeans ali elegantne hlače.
4. Ker jo lahko nosim poleti ali v hladnejših mesecih, ko pod njo oblečem majčko z dolgimi rokavi.
5. Ker jo lahko kombiniram na različne barve in zraven nosim različen unikaten nakit.

Kombinacija z unikatnim nakitom
Ker je sama majčka že zelo pisana in ima poudarjene šive, na njo ne paše nobena verižica. Zraven nje pa lahko kombiniraš uhančke, prstan, zapestnico ali kakšen unikaten dodatek za v lase. Sama sem uporabila enobarven nakit iz Oopsi in pastelne kolekcije.

Kako se lotim nakupa novih oblačil?
Največ jih kupim kar spotoma, saj nisem tipična ženska, ki bi oboževala shopping dneve. Zelo hitro imam dovolj sprehajanja od trgovine do trgovine, zato grem občasno v trgovino ali dve in če mi je kaj zares všeč tudi kupim. Že kar nekaj časa kupujem samo stvari, ki so mi zares všeč in jih lahko kombiniram na tisoč in en način. NE kupujem pa več oblačil, ki so mi všeč samo na približno oz. da jih lahko kombiniram samo na točno določeno stvar in za nikamor drugam, ker so potem ravno te za vedno ostale nedotaknjene in še z listki, v moji omari.

Oblačila in njihova kvaliteta
Dolgo časa mi je bila kvaliteta nepomembna, saj sem imela raje v omari več kosov, ki pa so se mi zaradi slabega materiala zelo hitro sprali in so bili videti, kot da jih nosim že celo večnost, pa sem jih imela oblečene samo nekajkrat. Zato sedaj VEDNO preden kupim novo oblačilo preverim kakšne kvalitete je, raje dam za eno stvar več denarja, kot pa da jo čez en mesec lahko vržem stran. Tako je tudi pri vseh ostalih stvareh in nakupih, saj mi je najbolj pomembna kvaliteta, katera pa je zvesta spremljevalka tudi pri mojem unikatnem nakitu.

Styling tedna_04b..

Unikatna majčka – Atelje Dobrovoljc

Da pa se bo toplo poletno vreme in vzdušje zavleklo tudi v jesen, bo za to poskrbel nov parfum Rebeke Dremelj – Summer, ki je (po mojem mnenju) odlična kombinacija z današnjim stylingom.

Styling tedna_04a

Unikatna majčka – Atelje Dobrovoljc
Kratke jeans hlače – Stradivaruis
Unikaten nakit (prstan in MINI-ji) – Oopsi kolekcija
Parfum Rebeka Dremelj – Summer

Styling tedna_04b.

Unikatna majčka – Atelje Dobrovoljc
Unikaten nakit – Pastelna kolekcija

Te zanima kako lahko tudi ti zasiješ v koralni barvi? Več >> TUKAJ <<