Objavljeno v

Styling – Zasij v koralni barvi

Poletje in visoke temperature so tukaj in čas je za pastelne barve, h katerim se odlično poda tudi minimalistična linija Korala, ki je pika na i, za popestritev tvojega poletnega stylinga. Verižica se odlično kombinira k navadnim, enobarvnim majčkam ali kakšni top poletni obleki, nepogrešljiva pa je tudi za h kopalkam in za popestritev le teh.

Ko stopiš pred mojo omaro, v njej zagledaš največ enobarvnih oblačil. Razlog za to je, da lahko k njim kombiniraš več različnega nakita, saj po mojem mnenju ravno nakit naredi piko na i, pri stylingu.

Barvne kombinacije z linijo Korala
Verižico koralne barve, lahko nosiš na različne načine in na različne barvne kombinacije. Sama sem sprobala naslednje in se v njih počutila odlično, saj je verižica izstopala oz. najbolj prišla do izraza. Uporabila sem tudi bolj zaprte majice, z okroglim izrezom, saj je sama verižica lepše stala. Zagotovo pa je možna še kakšna drugačna in tudi top kombinacija.

Kombinacija z rjavo
je top kombinacija za poletne in jesenke dni, saj z njo poudariš svojo zagorelo polt in koralne detajle na verižici.

Styling tedna_03.

Kombinacija bele in bež
zelo poudari Koralno verižico, saj v ospredje tako pridejo njene poletne barve in detajli.

Oopsi10d_korala1

Oopsi10_korala1

Kombinacija pastelno oranžne in rumene
je super, ampak me je najmanj prepričala, saj se pri njej izgubijo barve, ker so preveč podobne. Tako verižica nima več pravega poudarka pri celotnem stylingu.

Tjasa_korala

Kot celota, je kombinacija bele, peach in zlate ena izmed meni bolj priljubljenih kombinacij. Pri njej bi tudi kombinirala verižico in uhančke Korala, kljub temu da nakit ne bi tako izstopal, pa bi vse skupaj delovalo kot celota.

Styling tedna_03a

Linija Korala sestavljena iz verižice in uhančkov, ki se med seboj odlično dopolnjujejo v celoto. Pogled nanje te tako popelje v tisti brezskrbni svet, kjer najprej zavohaš sol in borovce, vidiš turkizno barvo kristalno čistega morja in se preprosto prepustiš toku življenja. Se želiš tudi ti prepustiti tem občutkom in zasijati v koralnih barvah?

Kolekcija Korala te pričakuje le še en >>KLIK<< stran!

Oopsi10e2_korala

Celoten zapis, kako je nastala verižica Korala si preberi >> TUKAJ <<