Objavljeno v

Hvala vsem, ki so…

hvala-vsem-ki-so-tjasa-vodeb

“BITI uspešen” je formula, ki je odvisna od vsakega posameznika, od naših vrednot, od naših preteklih izkušenj, naših ciljev,… Zato moja formula ni enaka tvoji, saj je moja pot do tukaj kjer sem danes, popolnoma drugačna od tvoje. Res pa je, da zaradi naših unikatnih formul BITI uspešen, uspeva tako meni, kot tudi tebi in vesela sem, da je tako.

V zadnjem obdobju je tako k meni prispelo veliko sporočil in HVALEŽNA sem, da veliko ljudi v meni vidi nekaj več. Vidijo, da je z močno voljo možno prav vse, da je vztrajnost in odpovedovanje poplačano v trenutku, ko si pripravljena narediti VELIK korak naprej!

A vseeno moja pot do tukaj, kjer sem danes, niti najmanj ni bila lahka, zato:

Hvala vsem, ki so mi na tej poti lagali – saj so mi pokazali kakšna je vrednost resnice, ki je ena izmed mojih temeljnih vrednot!

Hvala vsem, ki v najbolj pomembnih trenutkih niso verjeli vame – saj so mi kljub bolečini, ki sem jo zaradi tega morala preboleti, podarili neverjetno moč, s katero lahko sedaj premikam gore.

Hvala vsem, ki so me izdali in zlorabili moje občutke – vsi ti, so mi pomagali, da sem se prebudila, začela zaupati sebi in svoji intuiciji.

Hvala vsem, ki so me prizadeli – saj so me s tem naučili premagati največjo bolečino, ki se je pokazala kot nova priložnost za rast.

Hvala vsem, ki so me izkoristili in prevarali – naučili so me, kako ostati čustveno hladen in imeti fokus naravnan na pozitivne stvari.

Hvala vsem, ki so pozabili name – s tem so me naučili, da zelo lepo biti tudi sam s seboj.

Hvala vsem, ki so mi povzročili bolečino – pokazali so mi, da sama zmorem tudi čez to, da me vztrajnost in močna volja peljeta naprej ne glede na vse.

Hvala vsem, ki so se v najtežjih trenutkih smejali mojim ciljem – kajti od samega začetka verjela sem v njih in prav ti so me naredili še bolj ambiciozno in vztrajno.

Hvala vsem, ki so me opazili samo sedaj, ko se moje sanje postavljajo na prave tire – naučili so me, da moraš v takih trenutkih ostati zvest sebi in svojim vrednotam.

Hvala vsem, ki so mi zaprli svoja vrata – saj so mi s tem pokazali, da tista pot ne bi bila prava.

Hvala vsem, ki so zapravili moje zaupanje – saj so me naredili previdnejšo, a me hkrati pripeljali do spoznanja, da zaupam samo sebi.

Hvala tudi vsem, ki so sebe imenovali za mojega prijatelja, čeprav to nikoli niso bili – pokazali so mi, česa pravi prijatelj nikoli ne stori.

In hvala TEBI, da si si vzela čas, prebrala delček mojih spoznanj na moji poti do uspeha, ki je še daleč od moje formule biti uspešen. Zato je pomembno, da se ob vsaki osvojeni stopnički, najprej nagradimo, nato pa si postavimo nov cilj, ki je višji od prejšnjega in da nas pripelje pred nove izzive. Ne ustraši se jih, saj so samo nova priložnost na tvoji poti.

Na moji poti sem se tako naučila je tudi ti to, da poslušam sebe, sledim sebi in največkrat preslišim strahove iz okolice, ki bi me lahko ustavili. Velikokrat ni in ne bo lahko, ampak če najdeš moč v sebi, je možno prav vse!

In ne, noben USPEH se ne zgodi čez noč, razen če ta traja 15 let. ;)

Bodi unikatno in unikatna.
Tvoja Tjaša

p.s. VELIKO novosti na spletnih poličkah >> TUKAJ <<