Objavljeno v

Ustvarjalka – “Samosvoja” Huda Pehta

unikatna-torbica-Huda-pehta-myunikat

Joooj, sploh ne vem kje in kako naj začnem. Ampak moram ti priznati, da se tudi meni velikokrat zgodi, da ostanem popolnoma BREZ besed.

Zakaj? Ker ima naša Slovenija toliko čudovitih ustvarjalcev in oblikovalcev. Zato si tudi zelo velikokrat kupim njihove izdelke, saj je v teh izdelkih res duša in srce. In ker grem tudi sama po zelo podobni poti kot oni, mi njihova dela še toliko bolj pomenijo in jih nosim še z večjim veseljem.

Pa naj se sedaj vrnem kar k današnji SUPER ustvarjalki.

Čeprav se je vse skupaj začelo že dolgo nazaj, ampak sploh ne vem več točno kdaj, vem samo to, da sem jo spremljala in si njena dela ogledovala kar nekaj časa. Nato pa je pred kratkim prišel tisti D trenutek, ko sem si rekla: “Čas je, ena bo moja!” Zato sem Poloni, ki ustvarja pod imenom Huda pehta, hitro napisala sporočilo z vsemi mojimi željami glede barv in velikosti, potem pa sem ji dala prosto pot, saj prav ta da vsakemu umetniku krila. Čeprav je bilo njo kar malo strah (ker sem kao zahtevna stranka), sem sama že takoj vedela, da bo popolna, da bo unikatna in da bo samo moja. Ampak, da bom prejela tako ČUDOVITO torbico, si pa niti v sanjah nisem predstavljala.

Dala pa sem ji še en poseben izziv, mislim, da je bil ta od vseh še najtežji. Končane torbice mi ni smela pokazati, dokler ta ni prispela k meni, saj sem si resnično želela veliko presenečenje. Nekaj podobnega, kot da bi me obiskal božiček… saj veš kako to zgleda. :)

Tako sem še bolj KOMAJ čakala, da paketek prevzamem na pošti. Nimam pojma, kdaj sem šla nazadnje tja s tako velikim navdušenjem in kar nekaj časa čakala v vrsti. Ampak splačalo se je, saj me je že na paketku pričakalo tako lepo in čudovito sporočilo…

Huda-pehta-myunikat-01

Nato sem prispela domov in TAKOJ odprla paketek, v katerem me je pričakal še en paketek… grrr… a veš tisto, ko komaj čakaš, da jo vidiš, pa kar ne prideš in ne prideš do nje…

Huda-pehta-myunikat-02

…in TUKAJ jeeee, moja lepotička, moja najlepša in najbolj unikatna torbica!!! Bil je zmenek na slepo, ampak zgodila se je ljubezen na prvi pogled.  Tako sem za nekaj minut kar obstala in opazovala vse te detajle, ki so tako kvalitetno in skrbno zašiti. Slika sicer pove veliko, ampak ko vidiš torbico v živo lahko rečem, da je presežek vsega. Preprosto se moraš zaljubiti vanjo in tako z lahkoto postane del tvojega stylinga. In kar sem najbolj vesela je to, da paše na prav vse moje jakne in stylinge. Polona je s to kreacijo res zadela v polno in zato jo tudi z največjim ponosom razkazujem naokoli.

Huda-pehta-myunikat-03

Moja, moja je…

Huda-pehta-myunikat-04

… noro in vsi ti detajli …

Huda-pehta-myunikat-05

Huda-pehta-myunikat-06

Huda-pehta-myunikat-07

Huda-pehta-myunikat-08

… ki predstavljajo mene in mojo unikatnost. Obožujem vse kar je UNIKAT in kar me dela še bolj drugačno, saj ne želim biti ena izmed mnogih, ampak ena izmed tistih, ki bo vedno v navdih drugim.

Huda-pehta-myunikat-09

Huda-pehta-myunikat-10

Foto: osebni arhiv Myunikat

P.S. Torej, če ona zase pravi, da je Huda Pehta, jaz pravim, da ima totalno HUDE ideje oz. totalno HUDE torbice, v katere se prav vsak zaljubi v trenutku. In če si se v njih zaljubila tudi TI, ji >> TUKAJ << hitro stisni en veeelik LIKE. :))

Bodi unikatno in unikatna.
Tvoja Tjaša