Objavljeno v

Zaljubljena v novo kolekcijo ABSTRAKT, pa ti?

abstraktna-kolekcija-myunikat

 

Danes se to oglašam z eno SUPER novičko!

>> Na spletne poličke je dodana NOVA kolekcija ABSTRAKT,

v katero sem se jaz zaljubila v trenutku. <<

Te zanima, zakaj in zakaj sem prepričana, da se boš tudi TI?
Ideja za to kolekcijo izvira v moj ustvarjalni začetek, ko sem imela jasno vizijo, da bodo vsi moji izdelki izdelani samo po en in edini kos. Še vedno je to moj glavni cilj, čeprav se mi je na poti pojavilo tudi veliko vprašanj. Eno izmed bolj pomembnih je tudi to, ko sem se vprašala, kako bi si vse skupaj poenostavila.

Preprosto ne gre, saj bi s tem izgubila mojo osebno noto in željo po tem, da je vsak kos drugačen, edinstven, poseben in unikaten. Vse to pa za sabo potegne zelo veliko stvari. Najlažje in najbolj preprosto od vsega je še vedno izdelati unikaten kos nakita, a se potem malenkost ustavi, ko je treba vsakega od njih poslikati na več načinov, ga dodati na spletne poličke in ga na kjut način predstaviti tudi tebi.

Na prvi pogled je videti vse zelo simpl (v bistvu tudi je, če to delaš z veseljem ter z dušo in srcem – kar pri meni še vedno velja), vendar gre za vse te detajle, ki jih večina niti ne vidi, OGROMNO časa. A moja zelo velika želja po tem, da delam drugače in da delam izdelke, ki so edinstveni, je prevelika, da bi padla v serijo poenostavljenih izdelkov, ki jih lahko kupimo tudi v večjih trgovinah.

Zato je tokrat nastala kolekcija ABSTRAKT, ki je drugačna od ostalih mojih kolekcij. V njej lahko najdeš sam en tak unikaten izdelek, njegova ponovitev (unikaten in abstrakten potisk) pa ni mogoča. Torej, ko je izdelek prodan, točno takega ne morem več izdelati in to mi je tudi zelo všeč. Prav zaradi tega pa sem se jaz popolnoma zaljubila vanjo, saj ne bom nikjer srečala nobene, ki bo imela točno tak kos nakita kot jaz. Prepričana sem, da nas je zelo veliko takih, ki smo enakega mnenja in prav to doda izdelku še dodano vrednost.

Nastalo je že kar nekaj teh čudovitih in edinstvenih kosov, v prihodnjih tednih, pa jih zagotovo nastane še več.

Prve unikatne in abstraktne kose najdeš >> tukaj <<

Želim ti prijetno brskanje!
Objemček, tvoja Tjaša