Objavljeno v

Ob izdelavi nakita odkrila še užitke s čopičem

Revija Lisa_2013

Sem Tjaša Vodeb, grafična oblikovalka in absolventka arhitekture, ki proste trenutke namenim ustvarjanju unikatnega nakita iz Fimo mase, risanju akrilnih slik, dekoracijam,..

Že kot otrok sem zelo rada ustvarjala, vedno sem si želela biti drugačna in unikatna, tako je nastala želja po lastnem in unikatnem nakitu. Začetek ustvarjanja je bil težak, saj se je kljub ogromno idejam, začelo iskanje pravega materiala za dobro kvaliteto nakita, katerega pa takrat še ni bilo veliko na razpolago. Ampak vseeno sem poizkusila in začela sem s sestavljanjem verižic iz kupljenih perlic, različnih bunkic,.. prvi korak je bil dosežen, a vseeno sem želela več in zopet nekaj drugačnega. S pomočjo prijateljice Urše, ki mi je izdelovala unikatne bunkice iz Fimo mase, so bile verižice bolj unikatne, popolnoma drugačne od ostalih in tako so nastajale vse mogoče unikatne kombinacije. In ko mi tudi to ni bilo dovolj, sem se odločila, da naredim še en korak naprej in se popolnoma sama lotim izdelovanja nakita iz Fimo mase. Obiskala sem kar nekaj tečajev, kjer sem dobila ogromno znanja, ki ga sedaj prenašam v svoj unikaten nakit Myunikat. Z unikatnim nakitom ob različnih priložnostih razveseljujem družino, prijateljice, znance. Izdelujem zapestnice, verižice, uhane, prstane po naročilu, za različne priložnosti.

Ker pa nisem želela biti samo jaz drugačna od ostalih, ampak sem želela, da je tak tudi moj dom, sem začela odkrivati užitke s čopičem v roki. Začele so nastajati akrilne slike, ki so ob rojstnih dneh marsikomu narisale nasmeh na obrazu, nekaj izmed njih pa trenutno lahko vidite in kupite tudi v galeriji – re:gallery v Kopru, na Župančičevi 24, ali v Luškarijah v Mariboru, na Vetrinjski ulici 8a.

1 komentar na “Ob izdelavi nakita odkrila še užitke s čopičem

  1. Tjasa čestitke!. Samo tako naprej. Fantje in punce pri Tjasi najdete različne ogrlice, uhane, prstane… imenitno darilo za vaše drage.

Komentarji so zaprti