Komplet dveh GLITTER uhančkov | izberi barve

30,00 

Komplet je sestavljen iz dveh majhnih GLITTER srčkov, v barvni kombinaciji po tvoji želji. Uhančki so pripeti na kartončku s kjut posvetilom, kar je super ideja tudi za obdaritev svojih najdražjih ob različnih priložnostih.

Oba para sta ročno izdelana iz FIMO mase in imajta zaradi bleščic, še rahlo bleščeč 3d efekt.

Ideja za unikatno darilo
Komplet treh uhančkov je zapakiran v prikupno in ročno potiskano, natur škatlico, ki je odlična ideja tudi za unikatno darilo.

Opis

 • BARVA in MATERIAL mini uhančkov
  – glitter – srebrna, zlata, rdeča, rose gold, viola, turkizna, modra, črna
  – ročno so izdelani iz FIMO mase, na kateri so bleščice, ki so zaščitene z lakom.
  – kovinski deli (osnova za uhane) so iz plemenitega jekla
 • VELIKOST uhančkov
  – srčkov – cca. 2 cm × 1,3 cm
 • VZDRŽEVANJE unikatnih uhančkov
  Izdelke lahko nežno obrišemo z vlažno krpo, vendar brez uporabe čistila, ter grobih gobic. Z uhani se ne tuširamo/kopamo.

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik in različnih barvah na zaslonih ekrana. Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.

Dodatne informacije

Najbolj kjut posvetilo

01 // Sledim svojim sanjam, 02 // Sledi svojim sanjam, 03 // Zame, ker sem unikatna, 04 // Zate, ker si unikatna, 05 // Najboljša sodelavka, 06 // Najboljša prijateljica, 07 // Najboljša sestra, 08 // Najboljša mama, 09 // Najboljša hči, 10 // Najboljša punca, 11 // Vedno verjemi vase, 12 // Vse najboljše, 13 // Čudovita si, 14 // Najboljša učiteljica, 15 // Najboljša vzgojiteljica, 16 // Naj bo čaroben tudi tvoj prazničen čas, 23 // Posvetilo po želji – zapiši pod OPOMBE pri naročilu