Mini ABSTRAKTNA zapestnica | roza

19,00 

Si tudi ti med tistimi, ki obožujemo MINI unikatne zapestnice?

Če je tvoj odgovor JA, si se znašla na pravem mestu, saj sem tokrat pripravila prav posebno linijo, ki je potiskana z abstraktnim vzorcem v rumeni in oranžni barvi. Vsaka izmed zapestnic je unikat, saj ponovitev vzorca in barvne kombinacije ni mogoča.

Ideja za darilo
Pomemben del zapestnice je tudi čudovito POSVETILO na kartončku, ki si ga v nadaljevanju izbereš sama. Izbran kompletek bo zapakiran še v ročno potiskani in natur škatlici, ki je primerna tudi za različna obdarovanja ali (poslovne) priložnosti.

ZELO pomembno!
Pri posvetilih so primeri kako zgleda zapestnica na kartončku. To NI tista zapestnica, ki se jo naroča. Naročena zapestnica je slikana na kartončku abstraktna zapestnica in se nahaja pod prvo sliko, vse ostalo so različni primeri.

Dodatne informacije

Barva

roza abstrakten potisk

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik.

Osnova

Bombažna vrvica dolžine cca 35 cm

V primeru, da je ta predolga, si jo lahko sami skrajšate na želeno dolžino.
Možno jo je nositi tudi kot zapestnico na nogi.

Velikost

abstraktnega kroga iz Fimo mase – premer cca. 2,3 cm

Material

Polymer clay (Fimo masa) potiskan z barvo

Vzdrževanje

Izdelek imamo lahko na roki, ki se prhamo ali si umivamo roke. Pazimo le, da potiskani del čim manjkrat pride v stik s kakšno od krem ali parfumom.

Najbolj kjut posvetilo

01 // Sledim svojim sanjam, 02 // Sledi svojim sanjam, 03 // Zame, ker sem unikatna, 04 // Zate, ker si unikatna, 05 // Najboljša sodelavka, 06 // Najboljša prijateljica, 07 // Najboljša sestra, 08 // Najboljša mama, 09 // Najboljša hči, 10 // Najboljša punca, 11 // Vedno verjemi vase, 12 // Vse najboljše, 13 // Čudovita si, 14 // Najboljša učiteljica, 15 // Najboljša vzgojiteljica, 16 // Naj bo čaroben tudi tvoj prazničen čas, 17 // Postala boš babi, 18 // Postala boš teta, 19 // Boš moja poročna priča?, 20 // Boš moja krstna botra?, 21 // Čestitke za diplomo, 22 // Ti si naš sonček, 23 // Posvetilo po želji – zapiši pod OPOMBE pri naročilu