Unikaten TUBA šal | zimski

25,00 

Ročno izdelan unikaten in barvit TUBA zimski šal (notranja stran iz flisa) je modni dodatek, ki bo dodal še zadnjo piko na i tvojemu stylingu. Izdelan je iz kakovostnega materiala v SIMPL verziji*, po kroju, ki sem ga glede na vse svoje želje narisala sama*.

Šal ima obliko tube in si ga nadeneš preko glave, kljub temu pa ti nudi kar nekaj možnosti različnega nošenja, saj lahko njegove robove poljubno zavihaš/odvihaš.

Ideja za unikatno darilo
Šal je odlična ideja za unikatno darilo, saj je pakiran v natur in ročno potiskane škatlice. Po želji lahko dodam tudi posvetilo.

Na zalogi

Opis

 • * SIMPL verzija
  vsak tuba šal je unikat, vendar je v simpl verziji izdelanih več podobnih, pri katerih se malenkost razlikujejo detajli, saj so odvisni od tega kako je izrezano blago.
 • OBLIKA šala
  podaljšana tuba, ki si jo nadenemo preko glave. Tuba je zadaj krajša in spredaj daljša, da nam lepše stoji ob vratu. Ker je daljši, s prijetnega in udobnega materiala, se ta lepo naguba ob vratu. Nudi nam kar nekaj možnosti različnega nošenja, saj lahko njegove robove poljubno zavihamo/odvihamo.
 • VELIKOST tuba šala
  enotna velikost – širina (merjen je obseg najožjega, a malenkost raztegljivega dela) cca 55 cm, nato se šal razširi (tega nosim tudi sama – obseg moje glave 55 cm, obseg vratu 33 cm).
 • BARVA in MATERIAL tuba šala
  NOTRANJOST (100 % poliester – flis) – bel flis
  ZUNANJOST (95 % bombaž, 5 % elastan) – bela
 • VZDRŽEVANJE šala
  Pranje na 30 stopinj s podobnimi barvami. Odsvetujem sušenje v sušilnem stroju.
 • ZALOGA
  šal je že izdelan, zato prilagoditve po želji niso možne

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik in različnih barvah na zaslonih ekrana.