Objavljeno v

Danes mu boš za vedno rekla ADIJO

Danes mu boš za vedno rekla ADIJO. Odhaja in nikoli več ga ne bo nazaj. Je bila tvoja številka 2018 čudovita, lepa, nepozabna ali polna izzivov, ki bi jih najraje čim prej pozabila? Taki ali drugačni trenutki, vsi so del nas in del našega mozaika. Hvaležni moramo biti zanje saj smo ravno zaradi vseh njih danes tukaj, kjer smo, močni, samozavestni in v nestrpnem pričakovanju 2019-ke.

Sama letos ne bom delala analize, česa vse mi ni uspelo narediti, ampak bom raje HVALEŽNA za čisto vse in vsak košček mozaika, ki mi ga je to leto, ki se čez nekaj ur poslavlja, dalo. Preprosto ni bilo najlažje, bilo je polno kratkih stikov, dvomov, iskanja same sebe,… a vem, da so bile to le lekcije, ki so me utrdile in potrdile moje odločitve, da je slediti sebi in svojemu srcu, najbolj pomembna in pravilna odločitev, kar sem jih kdaj sprejela. Tudi, če tega ne sprejme okolica, tudi če ti mečejo pod noge polena, tudi če iščejo vse mogoče tvoje napake, tudi če bi te radi spremenili, vsilili svoje mnenje… NE dovoli si, da kdorkoli, kadarkoli, to počne tebi ali da ti počneš komu drugemu. Bodi v letu 2019 najboljša verzija sebe, bodi točno to, kar si in daj drugim to, kar želiš, da ti dobiš od njih.

Naj bo tvoja 2019, čez 365 dni, točno taka, kot si zdaj želiš, mogoče z nekaj nepredvidenimi dogodki, ampak naj bo najlepša, naj bo nepozabna, naj bo drugačna in naj bo unikatna!

Foto: Maja Dodic Photography

Še zadnjič v tem letu ti zaželim, bodi UNIKATNO in UNIKATNA!
Objem, tvoja Tjaša