Objavljeno v

Kako premagati samega sebe, ter uspeti in obstati?

V četrtek 1. decembra sem se udeležila že 3. Business Cafe-ja v Sloveniji, ki se je odvijal v čudovitih prostorih Slovely parka, v Ljubljani. To so dogodki, ki jih preprosto obožujem, saj tam vedno znova spoznam izjemne ljudi, s katerimi se lahko povežem in ustvarjam velike zgodbe.

Tako kot vedno, so bili tudi tokrat gostje dogodka resnično posebni ljudje. To so Lucija Gubenšek, solastnica modne znamke SUSNYARA, Tone StanovnikSpica International in Tanja SkazaSkaza – smart plastic. Vsak izmed njih je povedal svojo zgodbo, kako so začeli, s čim vse so se na svoji poti soočali, da so prišli do svojega uspeha, ter kako tam ostajajo še danes. Bilo je veliko koristnih nasvetov in veliko vzpodbudnih besed tudi za mojo nadaljnjo pot.

PRIPOROČAM, da si nekaj utrinkov pogledaš >> TUKAJ <<.

Slovely Park Ljubljana1

Ampak, kako naprej premagati samega sebe?
To je največji izziv za vse, tako zate kot tudi zame. Mogoče je razlika le v tem, da imava drugačne strahove, drugačne ovire, drugačne prepreke, a na koncu se težava vedno skriva v nas samih. Skriva se nekje v naši preteklosti, ko so nas na nekem koraku potlačili na tla, so nas učili, da v življenju ni nič možno, da moramo poslušati druge in biti tiho. Ker se nam je to dogajalo tudi kasneje, smo tam obstali, vse dokler nismo vzeli življenja v svoje roke.

Sama sem to storila letos in tako preživela in doživela OGROMNO pozitivnih in negativnih situacij. To leto je bilo res nenavadno, a sanjsko leto, saj se mi je zgodilo tako VELIKO stvari/premikov, a največ na moji osebni rasti. Po enem letu kreiranja svoje poti lahko rečem, da sem neizmerno bogata. Če so lahko še lansko leto z mojim življenjem upravljali drugi, je sedaj situacija VELIKO drugačna. Živim polno življenje, kot si ga želim sama. Živim življenje v katerem sem našla sebe, svojo srečo, svoje veselje, svoje poslanstvo in ko končno lahko brez slabe vesti rečem tudi NE.

Iti preko sebe, iti preko svojih omejitev, pa je tisto, kar me vsak dan žene naprej, po moji poti do uspeha. In ta dogodek ni bil poseben samo zaradi izjemnih gostov, ampak tudi zato, ker sem se z mikrofonom v roki, na odru, pred veliko množico podjetnic in podjetnikov, KONČNO tudi sama soočila z mojim največjim strahom – javnim nastopanjem in si tako izpolnila še en moj VELIK cilj za leto 2016.

Uaaaau noro, še danes čutim ves ta adrenalin, ki me je spremljal 1. decembra. Moram ti priznati, da sem imela VELIKO borbo sama s sabo, ko mi je notranji glas govoril, da ne bom zmogla, a sem le zbrala ves moj pogum, premagala samo sebe in skočila »v to mrzlo reko«.

Kako je to zgledalo si lahko ogledaš >> TUKAJ << (v 1 min 45 sek) in na spodnji sliki.

Tjasa Vodeb_myunikat

Kako lahko uspeš tudi TI?
Ko je bilo vse skupaj mimo, ko sem se malo umirila in prespala, sem ugotovila, da resnično ZMOREM VSE, a s pravimi ljudmi okoli sebe. Veliko let, sem tavala v temi in se iskala, ker so bili ob meni drugačni ljudje. Ljudje brez vizije za svoje življenje, brez volje po boljšem in kvalitetnem življenju, brez pozitivnosti. In prav zaradi tega je med nami začel nastajati velik prepad in prišel je trenutek, ko sem bila popolnoma sama, ko sem se resnično spraševala ali je kaj narobe z mano?!? In ne, nič ni bilo!!!

Ampak, v svojem življenju sem samo potrebovala druge ljudi. Ljudi, ki so mi pokazali in me naučili, da je potrebno iti preko svojih strahov, omejitev, da najprej sploh lahko začneš pisati svojo zgodbo. Šele nato lahko z veliko, veliko, veliko truda in odpovedovanji, tudi uspeš. Le kako bi jo lahko jaz pisala o sebi, če bi se bala napisati ali javno povedati, s čim se vsak dan soočam in kaj vse sem prestala. Čeprav sama zase pravim, da mi je bilo zelo lepo skozi vsa obdobja življenja, pa sem vseeno morala odpraviti določene omejitve, prepreke, da lahko danes tako iskreno pišem tudi tebi, te vzpodbujam in ti dokazujem, da če zmorem jaz, zmoreš tudi ti. Zato pojdi, korak po korak in pogumno naprej proti svojim sanjam!

Kako obstaneš, ko cilj dosežeš, pa čez nekaj let, ko bom lahko kaj več napisala iz svojih izkušenj…

Za piko na i celotnemu večeru, je nastala še tale slikca, na katero sem izjemno ponosna, saj stati ob tako izjemnih ženskah ni dano vsakemu! A meni je bilo! In prav ga. Lucija Gubenšek in ga. Tanja Skaza sta tisti dve znani in pomembni osebi, ki že ponosno nosita mojo novo MAGIC kolekcijo! Namenjena pa je tudi TEBI in najdeš jo >> TUKAJ <<

Tjasa Vodeb_Tanja Skaza_Lucija Gubensek

Te zanima kako ti lahko samo en trenutek, ena beseda ali en človek spremeni življenje?
Preberi si >> TUKAJ <<