Objavljeno v

Ko beseda HVALA ni dovolj!

Draga moja!

Kolikokrat se ti zgodi, da od velikega navdušenja ne moreš zaspati? Meni zelo pogosto in danes spet! Moji možgani delajo kot nori in tudi jaz sem že malo nora, ampak z razlogom. Zadnje dni se mi dogaja res OGROMNO, OGROMNO stvari. A nekaj je še takih zelo vročih, na katere boš morala še malo počakati.

Najprej pa nekaj besed o tem…
Velikokrat slišim od ljudi, da je škoda denarja (ker ga KAO ni), da bi ga investirali v izobraževanje, ter v take in drugačne delavnice. Pravijo še, da te drugi samo izkoriščajo in da služijo na tvoj račun. Kakšno mnenje in izkušnjo imaš s tem ti, ne vem. Sama pa lahko rečem, da je to NAJBOLJŠA naložba za življenje, kajti lahko me kopirajo, lahko delajo podobne stvari, a nikoli ne bodo imeli mojega znanja in mojih izkušenj. Pri poplavi teh izobraževanj, pa moraš najti tiste ljudi, ki imajo tvoje vrednote, s katerimi se začutiš in s katerimi lahko skupaj rasteš. Drugače ne boš nikoli dobila tistega, kar si želiš.

Pa se vrniva nazaj na to, kar ti želim danes povedati
Ona je… resnično neverjetna. Je upornica vsega, kar nas daje v povprečne okvirje, je ženska, ki ne misli nikdar obupati nad upanjem, podjetnica, ustanoviteljica nove akademije marketinga=marcareting, obožuje Xavier Naidooja, revijo Art&Decoration, Miranova muza, magistra radijskega oglaševanja, so-ustanoviteljica Cluba 466 International, avtorica e-knjige “38”, ženska, ki verjame, da je vsak odgovoren za svoj lajf in da je v vsakem človeku diamant, ki ga mora pokazati svetu, da bi le ta bil boljši. Vse to in še mnogo več, je ena in edina – Lenja Faraguna!

Lenja Faraguna

1. Pomembna odločitev
Vem, da ti verjetno ponovno ni nič jasno. Tudi meni, leto in pol nazaj, ni bilo. Ampak od prvega dne, ko sem jo spoznala, odkar jo spremljam in poslušam – vem, da je v njej nekaj posebnega, da ima tisto nekaj več, kar je nujno za moje življenje. Prav zaradi tega sem letos poleti sprejela pomembno odločitev >> več tudi TUKAJ << in se odločila za njeno Poletno šolo pisanja z Lenjo.

Srečna in ponosna NASE
Danes. Po štirih mesecih dela je moje življenje, zaradi njene šole pisanja tako drugačno, tako posebno. Ja, nujno ti moram povedati, da sem v tem trenutku tako navdušena, tako srečna, tako ponosna NASE, da sem v izjemno pomembnem trenutku poslušala svoje srce, svoje občutke, svoj notranji glas, da sem dvignila svojo rit, ter stopila iz moje cone udobja in se prijavila na to šolo.

Ok, priznam da sem bila na začetku po ene 466 njenih informacijah popolnoma zmedena. Pogled na svet, pogled na posel, pogled na vse, se mi je obrnil na glavo. Kar naenkrat nisem znala več napisati normalne objave za blog ali Facebook. Vse, kar sem napisala se ni več skladalo z mano, preprosto to nisem bila več jaz. Zanimivo, kajne?

In zmedena JAZ…
Minil je kakšen teden, da sem se umirila, zbrala misli, ponovno pogledala njen webinar, si naredila vse izpiske in končno mi je bilo malo več jasno. Nato je sledilo spet pisanje. Nekaj dni je šlo kot po maslu, potem pa spet blokada. »Ok, sm si rekla. Pa kaj je zdj z mano, a sm že čist zmešana al kaj.«

In že je bil drug val informacij in meni spet nič jasno. Res, počutila sm se kot totaln idiot, ki ne zna nič. Ampak nisem se skrila za štiri stene in skočila v jok, ampak sem pogumno vzela v roke svinčnik in zvezek, ter se začela igrat. V sebi sem poiskala otroka in začela s kreiranjem.

2. Pomembna odločitev
Odločiti sem se morala do katere meje bom spustila mojo zaveso in se iskreno predstavila svetu. Nekaj časa mi je bilo zelo težko, saj je bil to zame velik in nenavaden izziv, a kaj kmalu sem ugotovila, da je to tisto, ker me veseli, da preprosto moram pisati, da moram povedati svoje izkušnje, preizkušnje, da to moraš izvedeti tudi ti. Pa ne zato, da bi se s tem hvalila, ker ne rabim polnjenje svojega ega od drugih, saj zaupam sama sebi in temu kar jaz sem. Ampak zato, da tudi ti veš, da sem popolnoma enaka tebi, da sem človek, ki se vsakodnevno sooča z enakimi težavami kot ti in da imam kljub vsemu VELIKO srce in VSEM želim le najboljše!

Izkušnje, preizkušnje (vzponi – padci) in tukaj je NAGRADAAAAA!
Skozi igranje z besedami, skozi ustvarjanje fotk, skozi kreiranje novega nakita,…skozi vse preizkušnje, z vsemi vzponi in padci, ki sem v teh mesecih šla, sem postala popolnoma drug človek. Totalno se je spremenil moj pogled na svet. V mojem svetu ne obstaja več besedna zveza NI MOŽNO! Občasno, ko jo še slišim, pa dobim kar pike – resnično.

Zagovarjam dejstvo, da je vse, res vse možno, pa nima veze kdo si, kaj si in kaj si do sedaj že naredila. Svoje sanje lahko živiš že danes, če si to res MOČNO želiš. A verjemi, nihče ti ne bo stal za vratom in ti govoril, to pa to moraš narediti, da boš dosegla to in to. No, vsaj iz mojim izkušenj, to ne obstaja.

SAMA moraš imeti neverjetno moč, da zmoreš čez vse. Ljudje okoli tebe, ti bodo dajali samo usmeritve, ki jih sprejmi do te mere, da je sprejemljivo zate in za tvoje vrednote. Vse ostalo brez slabe vesti zavrzi in pojdi pogumno naprej.

Meni je to uspelo! S to preizkušnjo sem dobila tako DRAGOCENO nagrado – izjemno ZNANJE za celo življenje, za posel, za odnose, za vse! Zato, draga moja Lenja, beseda HVALA ni dovolj za vse to, kar si mi dala in naredila zame. Zaslužiš si POKLON in VELIKO spoštovanje!

Tebi, ki pa to bereš, pa MOČNO priporočam, da jo >> TUKAJ << začneš spremljati, se udeležiš kakšne njene šole, da tudi tebi postavi življenje na glavo in da le to ponovno dobi pravi smisel.

VELIK objem,
tvoja unikatna Tjaša